Dolar $
33.05
%0.15 0.05
Euro €
36.11
%0.18 0.06
Sterlin £
42.96
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4298.99
%2.35 97.69
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Mobilya - Dekorasyon Pazar 14 Temmuz 2024 10:34

BONNA'NIN GRANDMA KOLEKSİYONU İLE TANIŞIN!

Son yıllarda geçmişe ve eskiye özlemi her alanda hissediyoruz. Mobilyadan giyime, her alanda yaşanan retro ve vintage modası, sofra sunumlarında da kendini gösteriyor. Premium porselen markası Bonna, vintage görünümlü yeni koleksiyonu Grandma ile kullanıcılarına adeta nostalji yaşatıyor ve geçmişin büyüsünü günümüze taşıyor.

Bonna'nın Grandma Koleksiyonu ile tanışın!

Ne varsa eskilerde var der ya büyüklerimiz… Eski eşyaların, mobilyaların, kıyafetlerin yeniden revaçta olduğu günümüzde, vintage modası hayatımızın her alanında kendini gösteriyor. Bu geçmişe özlem son dönemde dünya mutfaklarına kadar ulaşmış durumda. Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, vintage görünümlü yeni koleksiyonu Grandma ile geçmişin büyüsünü sunumlarınıza taşımayı amaçlıyor.

 

Zamanın durduğu bir dünyaya adım atın

Bonna Grandma Koleksiyonu ile kullanıcılarını zamanın durduğu, anıların canlandığı ve sofraların neşeyle dolduğu bir dünyaya davet ediyor. Grandma Koleksiyonu'ndaki her bir parça, mirasın ve nostaljinin hikayesini anlatıyor ve adeta geçmişin büyüsünü günümüze taşıyan bir zaman kapsülü görevi görüyor. Büyükannelerimizin özenle muhafaza ettikleri ve aile yemeklerinde gururla kullandıkları zarif porselenlerin modern bir yorumu olarak tasarlanan bu seri, nesilleri aşan zamansız bir çekiciliğe sahip. Koleksiyon, vintage görünümlü tasarımıyla sadece bulunduğu ortamı ısıtmakla kalmıyor; kenar çıtlama garantisi ile şeflere fonksiyonel fayda sağlamayı da amaçlıyor, profesyonel mutfaklarda dahi güvenle kullanılabilecek, uzun ömürlü ve dayanıklı ürünler sunuyor.

 

Bonna’nın farklı koleksiyonlarıyla da Mix & Match yapılabilen Grandma, özellikle “Premium Vitrified” kategorisinin anahtar koleksiyonu “Mirage” ile harika bir uyum yakalayarak şefler ve profesyoneller için sunumları kusursuzlaştırıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR