Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Mobilya - Dekorasyon Çarşamba 19 Haziran 2024 19:59

BONNA PURE DOT KOLEKSİYONU İLE SUNUMLARINIZA SOFİSTİKE BİR HAVA KATIN!

Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, estetiği ve dayanıklılığı zamansız şıklıkla buluşturan Pure Dot Koleksiyonunu kullanıcılarıyla buluşturuyor. Benzersiz rölyef detaylarını beyaz porselene ustalıkla işleyen marka, oteller, restoranlar ve kafeler için her konsepte eşlik edebilecek bir tasarımla sunumlara sofistike bir hava katıyor.

Bonna Pure Dot Koleksiyonu ile sunumlarınıza sofistike bir hava katın!

Türkiye’nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, porseleni yenilikçi bir yaklaşımla yeniden tanımladığı Pure Dot Koleksiyonunu kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Beyaz rengi ile zamansız şıklığı sembolize eden Pure Dot, benzersiz rölyef detaylarıyla sunumlarınıza sofistike bir hava katıyor. Estetiği ve dayanıklılığı harmanlayan tasarımıyla sektör profesyonellerine ve şeflere arzu ettiği kaliteyi vadeden koleksiyon, kenar çıtlamasına karşı dayanıklılığı sayesinde ise uzun bir ürün ömrü garanti ediyor.  Her konsepte ayak uyduran sadeliği ve mükemmelliğiyle oteller, restoranlar ve kafeler için ideal bir seçim olan Pure Dot, tasarımın etkisini başarıyla kullanan şeflerin sunumlarında görselliği ön plana çıkarmayı bekliyor.

 

ABONE OL