Dolar $
32.58
%0.08 0.02
Euro €
35.05
%-0 -0
Sterlin £
41.37
%0.05 0.02
Çeyrek Altın
4021.63
%0.5 19.71
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Turizm Pazartesi 01 Temmuz 2024 12:49

BÖLGE TURİZMİNE 12 AY CANLILIK GETİRECEK ELİTE WORLD KUŞADASI AÇILDI

Elite World Hotels & Resort'ün Türk turizminin önde gelen merkezlerinden Kuşadası'na yeni bir soluk kazandıracak Elite World Kuşadası açıldı. Zincirin ilk "management" oteli Elite World Kuşadası, 136 odası, SPA'sı, toplantı odaları ve misafirlerle ilk kez buluşacak yeni balık restoranı ve kafe markasıyla bölge turizmine 12 ay canlılık katacak.

Bölge Turizmine 12 Ay Canlılık Getirecek Elite World Kuşadası Açıldı

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts’ün ülkemizin eşsiz turizm cennetlerindeki yeni durağı Elite World Kuşadası açıldı. Otelin açılışı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Elite World Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Vedat Elik, Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Elik ve Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Elite World Hotels & Resorts CEO'su Orkun Petekçi, Kuşadası protokolü ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuşadası’nın tam kalbinde konumlanan Elite World Kuşadası, hem tatil hem iş amaçlı konaklamalar için misafirlerine 12 ay boyunca hizmet verecek. Tamamı marina manzaralı 136 odadan oluşan Elite World Kuşadası, iki lüks restoranı ve kafesi, Fit Life SPA & Health Center’ı ve toplantı odalarıyla bölge turizmine canlılık kazandıracak.

Zincirin ilk “management” oteli

Türkiye genelinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren İlkin Turizm’in yatırımcı olduğu otelde,  Elite World Hotels & Resorts mülk sahibi adına işletmenin yönetimini gerçekleştirecek. Elite World Kuşadası, marina manzaralı konumu, eşsiz hizmetlerinin yanı sıra zincirin gastronomi alanındaki markalarıyla da Kuşadası turizmine canlılık kazandıracak.

5 yıldızlı kategoride Elite World markasıyla hizmet verecek otelde zincirin SPA ve wellness markası Fit Life Spa & Health Center da bulunuyor. SPA bünyesinde misafirler; açık kapalı havuz, sauna, buhar odası, masaj, Türk hamamı, kese odaları, macera duşları, vitamin bardan yararlanabilirken fitness salonunda da spor imkânlarını kullanabiliyor.

 

Ege bölgesinin yerel lezzetleri Savlo’da buluşuyor

Elite World zincirinin restoran markası Elite Restaurantın yanı sıra zincirin yeni balık restoranı markası Savlo da ilk defa Kuşadası’nda misafirlerle buluşuyor. Savlo; Ege Denizi’nden ve Ege ovalarından taze mevsim sebze ve meyvelerinden oluşan meze mönüleri ve denizden günlük tutulmuş deniz mahsulleriyle misafirlerin eşsiz buluşma noktası olmaya aday. Bölgeye has tatları olan soğuk sıkım zeytinyağları, doğal mandıralardan gelen süt ürünleri ile servis edecek restoranda ata tohumları ile üretilen ürünler kullanılıyor. Ege bölgesinin özenle seçilmiş mahsülleri misafirlerle en orijinal tatlarla buluşuyor.

Restoranlara ek olarak Elite World’ün yeni kafe markası Vington da otel içinde hizmet veriyor. Bölgedeki yerel şarap bağlarından dünyaca ödüllü şarap seçenekleri, imzalı kokteyl çeşitleri, nitelikli kahveler ve gurme atıştırmalıklarla Vington, misafirlerine eşsiz seçenekler sunuyor.

 

12 ay açık etkinlik alanları

Etkinlik ve iş toplantıları için de ideal olan ve 12 ay hizmet vermesi nedeniyle bir avantaj oluşturan Elite World Kuşadası’nda farklı büyüklük ve kategorilerde 6 toplantı salonu bulunuyor.  Elite World Kuşadası, zincirin pazarlama gücünden de yararlanarak iş ve toplantı organizasyonlarını yeni destinasyonu Kuşadası’na taşıyarak bölge turizmine 12 ay boyunca canlılık kazandırmayı hedefliyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR