Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | İnşaat ve emlak Perşembe 27 Haziran 2024 15:47

BODRUM'UN EN ÖZEL PROJESİ MAVİ ARYA'DA YAŞAM BAŞLADI

Bodrum Turgutreis'in en özel projesi Mavi Arya'da birinci etapta yaşam başlarken, inşaatının yüzde 60'ı tamamlanan ikinci etabı da satışa sunuldu. Aslan Yapı, Astaş Holding ve Caba Grup ortaklığında hayata geçen Mavi Arya, kademeli mimarisiyle sakinlerine kesintisiz Ege Denizi manzarasının yanı sıra Bodrum'un eşsiz doğasını doyasıya yaşama imkânı sunuyor. Turgutreis'in en uzun özel plajına ve sahil yoluna sahip olan Mavi Arya'da toplam 160 dönüm arsa üzerinde farklı özelliklere sahip 235 daire ve 40 villa bulunuyor.

Bodrum'un En Özel Projesi Mavi Arya'da Yaşam Başladı
Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan, Mavi Arya’yı inşaat ve gayrimenkul sektörünün üç güçlü ismi Aslan Yapı, Astaş Holding ve Caba Grup ortaklığında gerçekleştiğini söyledi. Mavi Arya’da tüm ortakların bilgi ve tecrübesiyle Turgutreis’e değer katan çok özel bir projeye imza attıklarını ifade eden Mahmut Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mavi Arya Bodrum Turgutreis’te 160 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirdiğimiz iki etaptan oluşan bir proje… Projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerimizin yanı sıra farklı büyüklüklerde villalarımız bulunuyor. 235 daire, 40 adet villamızın bulunduğu Mavi Arya’nın birinci etabı tamamlandı. İskânın alındığı ve teslimatların tamamlandığı bu etabımızda yaşam başladı. Şu anda satışa çıkan ve inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan ikinci etabımızın teslimatlarını ise 2025 yılının ikinci yarısında gerçekleştireceğiz.”

Kademeli mimariyle kesintisiz Ege Denizi manzarası

Turgutreis’in, Bodrum’da dört mevsim yaşam deyince ilk akla gelen yerleşim yerlerinden biri olduğunu hatırlatan Arslan, Mavi Arya’yı da yıl boyunca yaşanacak şekilde projelendirdiklerini söyledi. Mavi Arya’da kademeli bir yerleşim olduğunu anlatan Mahmut Arslan, “Bu sayede kesintisiz bir Ege Denizi ve eşsiz adalar manzarası sunuyoruz. Ege mimarisine modern bir dokunuş kattığımız projemizde bahçeli ve teraslı evler, sakinlerimizin hem Ege’nin mavisinin hem de doğanın keyfini doyasıya çıkarmasına imkân tanıyor” dedi. Mavi Arya’nın kendine ait plajıyla sadece Turgutreis’te değil, Bodrum’da fark yarattığını ifade eden Mahmut Arslan, 220 metre uzunluğundaki plajda iki iskele bulunduğuna dikkat çekti. Villalarda bahçe büyüklüklerinin 400 ile 1.2 metrekare arasında değiştiğini belirten Arslan, bazı villa ve dairelerde müstakil havuzlar bulunduğunu söyledi. Mahmut Arslan, sosyal tesisin bulunduğu alanda ortak havuzun yer aldığını, ayrıca proje içinde kafe-restoran alanı olduğunu da sözlerine ekledi.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR