SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
Turizm Pazar 27 Ekim 2024 16:58

BODRUM'DA MANZARALARLA DOLUP TAŞAN BİR TATİL DENEYİMİ

Bodrum'da yaz sezonunun sona erdiği düşünülse de, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort'ta tatil keyfi devam ediyor.

Bodrum'da manzaralarla dolup taşan bir tatil deneyimi

Torba Koyu’nun muhteşem manzarasında gün batımını izleme fırsatı sunan bu resort, misafirlerini eşsiz bir tatil deneyimine davet ediyor.

Ultra her şey dahil konseptiyle dikkat çeken DoubleTree by Hilton, yemyeşil doğasıyla sakin bir atmosferde dinlenmek isteyen tatilciler için ideal bir seçim. Misafirler, tatillerini renklendirmek için atölye çalışmalarına katılabilir, çeşitli etkinliklerde eğlenceli vakit geçirebilirler.

Spa Soul’un profesyonel masaj ve bakım hizmetleri ile misafirler, tüm yılın yorgunluğunu geride bırakıp kendilerini yenileyebilir. Tatilin tadını çıkarırken, akşam yemeklerinde A La Carte restoranları da keşfetme fırsatı buluyorlar. İtalyan mutfağından lezzetler sunan Poco Restoran ve taze deniz ürünleri ile öne çıkan Skorpina Restoran, muhteşem akşam yemekleri için misafirleri bekliyor.

Bu sezonu da keyifli bir tatil ile geçirmek isteyenler için DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort, tüm yıl boyunca sunduğu ayrıcalıklarla misafirlerini bekliyor. Bodrum'un büyüleyici atmosferinde, eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz anlar yaşamak için bu benzersiz tatil noktasına uğramak için daha fazla neden var. 

ABONE OL
sabancı detay