Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 26 Temmuz 2024 12:14

BODRUM'DA GÜZELLİK BULUŞMASI

Osmanlı'nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş dermokozmetik vegan markası COSMED Cosmeceuticals, Caja By Maxx Royal'de düzenlediği brunch'ta önümüzdeki döneme ait hedeflerini açıkladı.

Bodrum'da güzellik buluşması

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki davete cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Pervin Ersoy, Revna Demirören, Öznur Yakın, Bahar Şer, Serap Sarı, Nergis Pekuysal, Özlem Yıldız, Selin Develi, Esra Erdem gibi ünlü isimler brunch’ta buluştu. Düzenlenen güneş konseptli davete sarı kıyafetleriyle katılan hanımlar birlikte kahvaltı yapıp Dermatolog Çağda Çelikten Öncel, Cosmed marka sahibi ve CEO’su Deren Öztürk Mataracı ile ‘’Neden dermokozmetik ürünler kullanmalıyız. Güneşten korunmanın yolları, ergenlikte cilt bakımı nasıl olmalı’’konuları hakkında bilgi aldılar.

 Cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın sağlıklı bakımı herkese ulaştıran COSMED, ilk günkü heyecanıyla yolculuğuna devam ediyor.  Eylül’de 15. yaşını kutlamaya hazırlanan marka, önümüzdeki döneme ait hedeflerini açıkladı. En büyük hedefimiz dünya markası olmak diyen COSMED Kurucusu ve CEO’su Deren Öztürk Mataracı, “30 ülkeye ihracat yapıyoruz, ikinci fabrikamızla birlikte üretimimizin yüzde 40’lık bölümünü ihracata ayırmayı planlıyoruz. Ana hedefimiz; ülkemizden çıkmış bir marka olarak dünyaca tanınan ve güvenilen bir kozmetik firması olmak” dedi.

 Osmanlı’nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş dermokozmetik vegan markası COSMED Cosmeceuticals, Caja By Maxx Royal'de düzenlediği brunch’ta önümüzdeki döneme ait hedeflerini açıkladı. 

 Üretim kapasitesi 4 kat artacak

 Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte söz alan COSMED Kurucusu ve CEO’su Deren Öztürk Mataracı, “Son 3 yılda 50 kat büyüme sağladık. 30 ülkeye ihracat yapan COSMED’in üretim kapasitesini 15. yılımızda faaliyete geçireceğimiz ikinci fabrikamızla 4 katına çıkarmayı hedefliyoruz. Ana hedefimiz dünyaca tanınan bir marka olmak.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR