Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Turizm Perşembe 27 Haziran 2024 16:02

BN HOTEL THERMAL&WELLNESS İCRA KURULU BAŞKANI YUSUF NARLI: BAYRAM TATİLİ MERSİN'DE DOPİNG ETKİSİ YARATTI

Denizi ve güneşi ile öne çıkan Mersin'e, termal değeri de ekleyen ve Avrupa'nın en iyi lüks termal oteli seçilen BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı, "Kurban Bayramı turizmde doping etkisi yarattı. Yurt içi ve yurt dışından gelen yerli ve yabancı turistler ile bayramı yüzde yüz doluluk oranıyla geçirdik ve yaza iyi bir başlangıç yapmış olduk" dedi.

BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı: Bayram tatili Mersin'de doping etkisi yarattı

Türkiye doğal termal ve kaynak zenginliği bakımından Avrupa’da lider, dünyada dördüncü sırada bulunuyor. Türkiye’nin termal alandaki bu zenginliğini Mersin’de turizme sektörüne kazandıran ilk 5 yıldızlı otel olan BN Hotel Thermal&Wellness; lüks termal kavramıyla Mersin’i “termal turizmde” Türkiye’de ve dünyada cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Denizi ve güneşi ile öne çıkan Mersin’e termal değeri de ekleyen ve Avrupa’nın en iyi lüks termal oteli seçilen BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı, 9 günlük Kurban Bayramı’nın turizmde doping etkisi yarattığını söyledi.

 

HEDEF MERSİN’DE TURİZMİ 12 AYA YAYMAK

 

Deniz ve inanç turizminin yanı sıra termal otellerin de devreye girmesiyle bölgenin turizmde alternatif bir destinasyona dönüşmeye başladığını belirten Yusuf Narlı Kurban Bayramı turizmde doping etkisi yarattı. Yurt içi ve yurt dışından gelen yerli ve yabancı turistler ile bayramı yüzde yüz doluluk oranıyla geçirdik ve yaza iyi bir başlangıç yapmış olduk. Bayram tatilinde hem Gaziantep, Adana gibi çevre illerden hem de yurt dışından yoğun talep oldu” dedi.  

 

Klasik kaplıca oteli anlayışını ‘Luxury Thermal’ otel kavramına taşıyarak hizmet ve konfor anlamında ayrıcalıklı deneyimler sunarak termale bakış açısını değiştirdiklerinin altını çizen Yusuf Narlı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Amacımız Mersin’de turizmi 12 aya yayabilmek. Bunun için sadece yurt içi değil, başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri ve Rusya gibi ülkelerden de turistleri Mersin’e çekebilmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bölgenin en büyük havalimanı projelerinden biri olan Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılması da bölgenin kalkınmasına ve turizm potansiyelinin artmasına önemli katkıda bulunacak” dedi.

 

Türkiye’nin En İyi 10 Oteli Arasında

2021’de hizmet vermeye başlayan BN Hotel Thermal&Wellness, üç yılda Türkiye’nin en iyi otelleri arasına girmeyi başardı. BN Hotel Thermal&Wellness 3 yılda 4 önemli ödülün sahibi oldu. BN Hotel, turizm sektörünün en önemli ödüllerinden QM Tourism Awards’tan Türkiye’nin en iyi QM Spa&Wellness Luxury ödülünüWorld Luxury Spa Awards’ta 3 ayrı kategoride LuxuryThermal Hotel Spa, Best Interior Design, Luxury Mineral Spring Spa ödüllerini ve turizm sektörünün en önemli ödül kuruluşu Travelers Choise 2023’te ise Tripadvisor Travelers Choice ödülünü aldı. Ayrıca son olarak misafir yorumlarına göre “OtelpuanÖdülü”nü de alarak “Türkiye’nin en çok beğenilen ilk 10 oteli” arasına girdi.  Torosların eteklerinde yemyeşil bir doğa ve meyve bahçelerinin tam ortasında yer alan BN Hotel Thermal&Wellness, kolay ulaşımı ve lokasyonuyla da tercih ediliyor.  Mersin Akdeniz İlçesi İçmeler mevkiinde bulunan BN Hotel Thermal&Wellness’e Adana Şakirpaşa Havalimanı ve yakında hizmete girecek olan Çukurova Uluslararası Havalimanlarından otoban üzerinden rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabilmek mümkün. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR