SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 16 Ekim 2022 02:36

BLOKCHAİN TABANLI HİZMETLERİNİ TANITTI

Kripto para borsa yazılımında müşterileri için sağlam, güvenilir ve kullanıcı dostu bir alan yaratan Keyzersoft Technology, kripto para borsa kurulumuna ilişkin çözümlerini Dubai'de gerçekleşen GITEX Global fuarında katılımcılarla paylaştı.

Blokchain tabanlı hizmetlerini tanıttı

Kripto paralar günlük hayatın önemli bir parçası haline geldiğinden, kripto para borsaları da kripto tabanlı ekonominin büyümesiyle giderek daha da popüler hale geliyor. Deneyimli ekibiyle birinci sınıf kripto para borsa platformu çözümleri sunan ve 2015’ten bu yana blok zincir sektöründe güvenilir alt yapısı ile öne çıkan Keyzersoft Technology, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen GITEX Global fuarında yerini aldı. 

Blockchain, veri analitiği, fintech, yapay zekâ, siber güvenlik, 5G, bulut ve uç nokta teknolojileri ile akıllı şehir teknolojileri başta olmak üzere dünyanın en gelişmiş teknoloji çözümlerin tanıtıldığı GITEX Global fuarı, Ortadoğu ve Güney Asya pazarının yoğun ilgi gören fuarları arasında bulunuyor.  Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan fuarda Keyzersoft Technology, kripto para borsa yazılımı, gift coin, kripto ATM, NFT pazaryeri, kripto post cihazı, EVM ve ödeme yöntemlerine ilişkin çözümlerini katılımcılarla buluşturdu.