Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.07
%0.18 0.06
Sterlin £
42.96
%0.25 0.11
Çeyrek Altın
4239.01
%0.93 38.44
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 11:20

BLACK MYTH: WUKONG GEFORCE RTX 40 SERİSİ BUNDLE PAKETİ

Yüzlerce oyun ve uygulama NVIDIA RTX teknolojilerini hali hazırda destekliyor ve her ay NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektlerini entegre eden birçok yeni oyun piyasaya sürülüyor veya duyuruluyor. Bugün, NVIDIA'nın her zamanki güncellemelerinin yanı sıra yeni Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 Serisi Bundle paketi duyuruldu.

Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 Serisi Bundle Paketi

Black Myth: Wukong geliştiricisi Game Science ile ortaklaşa, seçili perakendecilerden ve çevrimiçi mağazalardan kampanya kapsamındaki ürünleri (GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER ve 4070 grafik kartları ve masaüstü bilgisayarlar ile GeForce RTX 4090 Laptop GPU, RTX 4080 Laptop GPU veya RTX 4070 Laptop GPU'ya sahip dizüstü bilgisayarlar) satın alanlar, 20 Ağustos'ta piyasaya sürüldüğünde oyunu oynayabilecekleri bir Steam kopyası alacaklar.

 

Kampanya kapsamındaki GPU'ları, masaüstü bilgisayarları ve dizüstü bilgisayarları dünya çapındaki birçok sistem üreticisinde ve perakendecide bulunabiliyor. Anlaşmalı mağazalara ilişkin tam listeyi görmek için Black Myth: Wukong bundle ana sayfasına gidebilirsiniz. 

Kampanya kapsamındaki herhangi bir ürünü satın aldıktan sonra, paketinizi nasıl kullanacağınıza dair e-posta talimatları alacaksınız ve sadece birkaç tıklama sonra Black Myth: Wukong'u Steam hesabınıza ekleyeceksiniz. Ardından, Seçilmiş Kişi olarak Çin mitolojisinde heyecan verici bir yolculuğa çıkmaya, zorluklarla ve harikalarla dolu geniş ve büyüleyici bir dünyayı keşfetmeye hazır olacaksınız. 

Ayrıca, inanılmaz yapay zeka destekli RTX teknolojilerinin eklenmesi ve GeForce RTX gücü sayesinde, GeForce RTX 40 Serisi GPU'lara veya dizüstü bilgisayarlara sahip PC oyuncuları, DLSS ve ışın izleme ile en üst düzey Black Myth: Wukong deneyimini yaşayacak.

DLSS 2 ile piyasaya sürüldükten sonra Wuthering Waves, DLSS 3 ve Reflex için destek sunacak. Bu, GeForce RTX 40 Serisi oyuncularının kare hızlarını daha da hızlandırmasını ve tüm GeForce oyuncularının sistem gecikmesini azaltarak oyunu daha da duyarlı hale getirmesini sağlayacak. Bu şekilde, yeniden inşa ettiğiniz medeniyetiniz güçlü NVIDIA teknolojisi temelinde sağlam duracak.

Okula Dönüş sezonu yaklaşırken öğrenciler ideal dizüstü bilgisayarı bulmak için sabırsızlanıyor. GeForce RTX dizüstü bilgisayarlar, taşınabilirlikten ve güçlü pil ömründen ödün vermeden akıcı oyun deneyimi ve verimli multimedya üretimi sağlayarak çalışmaları (STEM uygulamaları gibi), oyun oynamayı ve yaratıcı görevleri hızlandıran güçlü grafik performansı sunduğu için öğrenciler için en iyi seçenek olarak öne çıkıyor. Daha fazla bilgiye link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR