SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 05 Ekim 2024 10:13

BİZİM EVLER PROJELERİNDE 48 AY TAKSİT SEÇENEĞİ

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'deki Bizim Evler 9, 10 ve 11 projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, hemen teslim avantajıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor; yüzde 25 peşinatla 48 ay taksit ödeme seçeneği sağlanıyor.

Bizim Evler projelerinde 48 ay taksit seçeneği

İhlas Holding, İstanbul’un değer kazanan bölgelerinden biri olan Ispartakule’de bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapmış bir yatırımcı. Yeni kampanya ile hem Bizim Evler 9 ve 10 projeleri hem de inşaatı süren Bizim Evler 11’de konut almak isteyenlere cazip ödeme koşulları sunulmakta. Kampanya ile yüzde 25 peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor, kalan ödeme ise 48 ayda taksitlendirilebiliyor.

Bizim Evler 9 projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri, sosyal olanaklar ve 16 cadde dükkanı bulunuyor. Bizim Evler 10 ise 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle kapalı yüzme havuzu, fitness center ve çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunuyor.

Kampanya, hemen teslim konutlarda geçerli olup, yatırımcılara hızlı kira geliri elde etme imkanı tanıyor. Ayrıca, 48 aylık taksit döneminde banka kredisine geçiş de yapılabiliyor.

Yeni projelerden Bizim Evler 11, toplamda 582 daire ve 55 cadde dükkanı ile inşa ediliyor. Proje, geniş peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve spor sahaları ile zengin bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

İhlas Holding’in Bizim Evler projeleri, TEM Otobanı, Yüksek Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı gibi önemli devlet yatırımlarına yakın konumda yer alıyor. Sağlam ve kaliteli yapılarıyla dikkat çeken projeler, kazançlı bir yatırım fırsatı olarak öne çıkıyor.