Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | EKONOMİ Cumartesi 27 Temmuz 2024 17:01

BİTCİ, BODRUM'DA DÜZENLEDİĞİ BİTCİ SUMMER İLE YENİ YOL HARİTASINI PAYLAŞTI

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, Bodrum'da gerçekleştirdiği Bitci Summer ile kripto ekosistemini bir araya getirdi. Borsanın bugüne kadar imza attığı çalışmalar ve geleceğe ilişkin yol haritasının paylaşıldığı etkinliğe kripto endüstrisinin önemli isimleri katıldı.

Bitci, Bodrum'da düzenlediği Bitci Summer ile yeni yol haritasını paylaştı

Katılımcıların hem eğlendiği hem de sektöre ilişkin görüş alışverişinde bulunduğu Bitci Summer, Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci’nin ev sahipliğinde Bodrum’da düzenlendi. Borsanın geçtiğimiz dönemde yaptığı çalışmaları ve önümüzdeki dönem hedeflerini ele aldığı bir sunumla başlayan etkinlik, 3 gün boyunca katılımcılarına eğlenceli bir deneyim yaşattı. Bitci Summer’da geçtiğimiz dönemi değerlendiren Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, borsanın geleceğe yönelik yol haritasını da açıkladı.

“Biz Bitci olarak kripto regülasyonlarının gerekliliklerini tamamladık. Regülasyona hazırız. Bütün ürünlerimizle birlikte yeni düzenlemelere tam uyum sağlayabilecek durumdayız. Bu regülasyonların ardından bizler SPK’ya bağlı bir finans kuruluşu haline geleceğiz. Bitci Borsa da bu dönüşümle birlikte Türkiye’deki pozisyonunu lider kripto para borsası olarak belirledi.

Bu konuma geliş hikayemizin arkasında ciddi bir çalışma yatıyor. Şu anda CoinGecko’ya göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen borsasıyız. Yine farklı araştırmalara göre Türkiye’nin en yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip kripto para borsası haline geldik. Aynı zamanda ülkemizin en başarılı launchpad ve launchpool platformu olduğumuzu söyleyebiliriz. Türkiye’de hiçbir borsada olmayan ön satış ürünlerimiz var.

"1 milyonu aşkın bireysel kullanıcımız var"

Öte yanda şu anda 1 milyonu aşkın bireysel kullanıcımız var. Geçtiğimiz dönemden bu yana attığımız stratejik adımlar ve sunduğumuz çeşitli avantajlarla kullanıcı sayımız bakımından ciddi bir gelişim kaydettik. Tabii bu gelişimi sadece bireysel kullanıcılarla da sınırlamadık. Türkiye’de ilk defa yerli bir kripto para borsası olarak kurumsal hesaplara hizmet sağladık. Bu hizmetle birlikte şu anda 200’ü aşkın kurumsal şirket Bitci üzerinden kripto işlemlerini gerçekleştiriyor. Önümüzdeki dönemde buradaki müşterilerimize bir portföy yönetim desteği de sunmayı hedefliyoruz. Kurumsal müşterilerimiz için çalışmalar yürütecek olan uzman portföy yöneticilerimiz kendilerinin işlemlerinde destek sağlayacak.

"Türkiye’nin en fazla iş birliği gerçekleştiren kripto para borsasıyız"

Kullanıcılarımıza iyi bir trade ortamı sunmanın yanı sıra sağladığımız çeşitli avantajlarla kendilerine sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda attığımız adımlar sonucunda bugün Türkiye’nin en fazla iş birliğine ve kampanyaya imza atan kripto para borsası haline geldik. Yine geçtiğimiz dönemde global ölçekteki farklı paydaşlarımızla iş birliği ve partnerlikler kurarak yeni fırsatlar yarattık.

"Bitci’yi bir Super App’e dönüştürmek istiyoruz"

Önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerimize gelecek olursak; öncelikle Bitci’yi bir Super App’e dönüştürmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalara başladık. Uygulama içerisine çeşitli oyunlar, quiz’ler ve farklı aktiviteler ekleyerek kullanıcılarımızın geçirdiği süreyi artırmak istiyoruz. Ayrıca burada oluşturduğumuz oyun alanlarıyla token’larımıza utility de sağlıyoruz. Belirli token’lar ile girilen bu oyunlarda başarılı kullanıcılara yine bu token’lar üzerinden ödül dağıtıyoruz.

Super App olma hedefimizi çeşitli entegrasyonlarla da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bir süre sonra, Bitci uygulaması araç kiralaması ve alışveriş yapılabilen bir platforma dönüşecek. Bu alışverişlerin ödemesi de yasalara uygun olarak cüzdanınızdaki kripto paraların Türk lirasına dönüştürülmesiyle sağlanacak. Öte yandan Uygulama içerisinde kendimize ait bir sosyal medya da oluşturmayı planlıyoruz. Burada yapılacak paylaşım ve etkileşimler sonucunda da içerik üreticilerini ödüllendirdiğimiz bir model üzerinde çalışıyoruz.

"Mobil uygulamada işlem hızını 2 katına çıkaracağız"

Mobil uygulamamızı yeniliyoruz. Bu güncellemeyle birlikte, geçen yıl hızlandırdığımız trade motorumuzu daha da güçlendirerek işlem hızını 2 katına çıkaracağız.

Yine önümüzdeki dönemde uygulamaya geçireceğimiz çalışmalardan biri de Bitci Premium olacak. Bu özellikle de kullanıcılarımıza belirli bir tutar karşılığında özel müşteri temsilcisi, ön satışlarda öncelik ve daha fazla alım hakkı, özel stake oranları gibi ayrıcalıklar tanıyacağız.

Trade botları da hayata geçireceğimiz yenilikler arasında yer alıyor. Kullanıcılarımız gerekli komutları verdiği trade botlarıyla işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirebilecek ve copy trade yapma imkanına sahip olacak.” 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR