Dolar $
32.95
%0.01 0
Euro €
35.42
%0.04 0.01
Sterlin £
41.9
%-0 -0
Çeyrek Altın
4028.37
%0.07 2.63
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Perakende Salı 18 Haziran 2024 11:05

BİR ANNENİN MEKTUBUYLA BAŞLAYAN LEZZETLİ BİR YOLCULUK: ETİ PRONOT

Türkiye'de üretilen ilk glutensiz atıştırmalık markası olan ETi Pronot'un yeni reklam filmi tüketicilerle buluştu. 21 yıl önce çölyaklı çocuğu için bir annenin yazdığı mektupla başlayan ETi Pronot'un hikayesinin anlatıldığı reklam filminde "Glutensiz hayatın eksiği yok; keyfi de lezzeti de çok!" mottosuyla da Eti Pronot'un glutensiz yaşama lezzet kattığı vurgulanıyor.

Bir annenin mektubuyla başlayan lezzetli bir yolculuk: ETi Pronot

Türkiye’de üretilen ilk glutensiz atıştırmalık markası olan ETi Pronot’un yeni reklam filmi, Çölyak Haftası itibarıyla dijital mecralarda yayınlanmaya başladı. 

 

“ETi Pronot’un arkasında ne var?” sorusuyla açılan reklam filmi, markanın yola çıkış hikâyesine ışık tutuyor. 21 yıl önce çölyaklı çocuğunun herkes gibi atıştırmalık yemesini arzulayan bir annenin ETi’ye yazdığı bir mektupla başlayan bu hikâye, izleyiciye sıcak bir dille aktarılıyor.

 

Eti Pronot’un yıllardır tüm çeşitleri ile birlikte glutensiz beslenen herkes için hayata lezzet ve keyif kattığı paylaşılırken, “Glutensiz hayatın eksiği yok; keyfi de lezzeti de çok!” mottosuyla, tüketicilere keyifle atıştırmalık tüketme özgürlüğü sunduğunu belirtiliyor.

 

Yaratıcı süreci Propaganda tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Hakan Yakıcı oturuyor.

 

ABONE OL