Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.1
%0.25 0.09
Sterlin £
42.91
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4226.09
%0.62 25.68
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | İŞ DÜNYASI Salı 16 Temmuz 2024 10:09

BİNBİN HALKA ARZ BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Türkiye'nin öncü mikro mobilite ve akıllı şehir teknolojileri şirketi BinBin, halka arz hazırlıklarına başladığını duyurmuştu. 1000 Yatırımlar Holding'in %89 hissesine sahip olduğu BinBin, halka arz başvurusunda bulundu. Başvuruda bulunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu.

BinBin Halka Arz Başvurusunda Bulundu

2019 yılında kurulan BinBin, kısa süre içinde Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında sunduğu e-scooter kiralama hizmetleri ile mikro mobilite alanında öncü konumda bulunmaktadır. 25.000’den fazla e-scooter ile yaklaşık 4 milyon kullanıcıya sahip BinBin; İstanbul, Konya, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Uşak ve Sakarya gibi büyük şehirlerde sağladığı hizmetlerle günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Türkiye'deki başarılarının yanı sıra, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya ve son olarak geçen hafta operasyonlarına başladığı Arnavutluk'taki operasyonları ile uluslararası alanda da güçlü bir varlık göstermektedir.

“Yatırımcılarımızı heyecan verici bir yolculuğa davet ediyoruz” 

1000 Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Abdik, konuyla ilgili olarak "BinBin’in halka arz süreci, şirketin şeffaflık, güven ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda büyümesini destekleyecek önemli bir adım. Halka arz, BinBin'in yeni yatırımlar yaparak teknoloji altyapısını güçlendirmesi ve hizmet ağını genişletmesi için önemli bir fırsat sunuyor. Yatırımcılarımızı bu heyecan verici yolculuğa ortak etmekten büyük mutluluk duyacağız. BinBin olarak, çevre dostu ve yenilikçi çözümleriyle şehir içi ulaşımı dönüştürmeye devam ederken, yatırımcılarımızın desteğiyle birlikte mikro mobilite sektöründe öncü konumumuzu daha da pekiştireceğimize ve uluslararası pazarlarda daha da güçlü bir varlık göstereceğimize inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

BinBin, mikro mobilite ve akıllı şehir teknolojilerinde öncü bir marka olma yolunda hızla ilerlerken, halka arz sürecinde yatırımcılarının desteğiyle daha da güçleneceğine inanıyor. Şirket; müşteri memnuniyeti, çevre dostu teknolojiler ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR