Dolar $
32.89
%0.17 0.05
Euro €
35.34
%0.6 0.21
Sterlin £
41.67
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4029.29
%0.39 15.58
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Mobilya - Dekorasyon Pazar 16 Haziran 2024 10:04

BİNALARA SİHİRLİ DOKUNUŞ: DALMAÇYALI MAGİC FİNE ÖZEL EFEKTLİ KAPLAMALAR

Türkiye'nin öncü dış cephe ısı yalıtım markası Dalmaçyalı, Magic Fine Özel Efektli Kaplamaları ile doğanın dokularını binalara taşıyor. Pek çok farklı desen alternatifi sunan Magic Fine, kullanıldığı tüm alanlarda fark yaratarak binaların prestijini artırıyor.

Binalara Sihirli Dokunuş: Dalmaçyalı Magic Fine Özel Efektli Kaplamalar

Dış cephe ısı yalıtımında Türkiye’nin öncü ve lider markası olan Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, doğanın dokularını binalara taşıyan özel efektli kaplamalarıyla sunduğu sıra dışı desen ve renk alternatifleri sayesinde cephelerde fark yaratmaya devam ediyor. Dekoratif kaplama ürünlerinde geniş portföye sahip Dalmaçyalı, farklı kalınlık ve dokulardaki mineral kaplamalarına, Magic Fine özel efektli kaplamalarını da ekleyerek tek ürünle yepyeni 12 farklı desen alternatifi sunmaya başladı. 

 

Önerdiği 12 farklı yeni desen haricinde pek çok farklı doku ve görünüm de oluşturabilme imkânı sağlayan Magic Fine, özellikle mimarların ve uygulamacıların hayal gücü ile tasarımda sınırları kaldırıyor. Dalmaçyalı’nın internet sitesindeki teknik çizimler bölümünden, Magic Fine kaplama ürünlerine ait tüm dokuların dijital görüntülerine de ulaşarak çizim programlarında kullanılabilmesine olanak sunuyor.

 

Binalar için estetik çözüm olarak önerilen Dalmaçyalı Magic Fine, hem iç hem dış cepheye uygulanabilirken, binanın prestijini yükseltmesiyle de ayrışıyor. 

 

Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri 20 yılı aşkın tecrübe ve uzmanlığı ile binalarda enerji verimliliğine ve sürdürülebilir yaşama katkıda bulunurken, binalara değer katan dış cephelerin estetik görünümü için de alternatifler sunmaya devam ediyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR