Dolar $
34.07
%-0 -0
Euro €
37.65
%-0.23 -0.09
Sterlin £
44.71
%-0.37 -0.16
Çeyrek Altın
4475.54
%-0.84 -37.43
SON DAKİKA
SAĞLIK Cuma 30 Ağustos 2024 02:15

BİLİMSEL KONGRE VE SERGİSİ'NE GERİ SAYIM BAŞLADI

İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) tarafından bu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi, diş hekimleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Bilimsel Kongre ve Sergisi'ne geri sayım başladı

İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, bu yıl Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 08 -10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek kongrede erken kayıt için son tarihin 30 Eylül olduğunu söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım beklediklerini kaydeden Atinel, katılımcıların, diş hekimliğiyle ilgili bilimsel, teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklarını vurguladı.

Yeni bir akademik buluşmaya daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını ve geri sayımın devam ettiğini dile getiren Ersin Atinel, “Artık geleneksel hale gelen ve Türkiye'nin en geniş katılımlı diş hekimliği kongrelerinden olan etkinlikte bir kez daha buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi'nde alanında uzman yerli ve yabancı akademisyenler yer alacak. 3 gün sürecek kongrede, sunumlar, kurslar, paneller, tartışma platformu ve çeşitli sosyal etkinliklere de yer vereceğiz. Paramedikal konusunda da alanında kabul gören konuşmacılar aramızda olacak. Son iki yıldır Bulgaristan'daki diş hekimi meslektaşlarımızla da işbirliği içindeyiz. Sempozyumlarda karşılıklı olarak güncel akademik bilgileri paylaşıyoruz. Aynı şekilde Yunan meslektaşlarımızla da benzer çalışmaları yürütmek istiyoruz. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.