Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 24 Aralık 2023 16:41

BİG BANG STARTUP CHALLENGE'A 'AKTİF VENTURES' DESTEĞİ

Aktif Bank iştiraki Aktif Ventures'ın altın paydaşları arasında yer aldığı Big Bang Startup Challenge finalleri gerçekleşti. UNIQ İstanbul'da gerçekleştirilen yarışma kapsamında Captanomy ve Utilify girişimleri ödüllendirilirken, Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, "Altında Dünyanın en iyi üniversite kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi'nin imzası bulunan bu organizasyonda yer almaktan ve girişim ekosistemiyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Big Bang Startup Challenge'a  'Aktif Ventures' desteği

Aktif Bank ve iştiraki Aktif Ventures genç girişimcilere tam destek veriyor. UBI Global tarafından “Dünyanın En İyi Üniversite Kuluçka Merkezi” seçilen İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi’nin düzenlediği Big Bang Startup Challenge finalleri 13-14 Aralık tarihlerinde UNIQ İstanbul’da gerçekleştirildi. Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliğini, Aktif Bank iştiraki Aktif Ventures ile altın paydaş olarak destekledi. Törende, sürdürülebilirlik ve finans alanını birleştirerek yenilikçi bir yaklaşımla firmaların karbon ayak izini hesaplayarak yeşil finansmana erişimlerini kolaylaştırmayı sağlayan Captanomy ve NFT ve blokzinciri teknolojilerini kullanarak markaların sadakat programları oluşturmasına olanak tanıyan etkileşim platformu Utilify’e 150’şer bin TL’lik ödüllerini Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca takdim etti.

 

Türkiye’nin en büyük fintech ekosistemi olmanın getirdiği sorumlulukla hareket ettiklerini belirten Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, “UBI Global tarafından ‘Dünyanın En İyi Kuluçka Merkezi’ olarak seçilen İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi’nin organize ettiği bu büyük organizasyonun bir paydaşı olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Girişim ekosistemiyle bir araya gelmekten ve bu başarı hikayelerine eşlik etmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR