Dolar $
32.96
%0.02 0
Euro €
35.26
%-0.13 -0.04
Sterlin £
41.8
%-0.14 -0.05
Çeyrek Altın
4018.85
%-0.17 -6.76
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Perakende Perşembe 13 Haziran 2024 14:34

BEYMEN REBORN'UN LÜKS İKİNCİ EL YOLCULUĞU AYAKKABI İLE BÜYÜYOR

Lüks moda konusundaki uzmanlığını geçtiğimiz yıl Beymen Reborn ile lüks ikinci el pazarına taşıyan Beymen, döngüsel moda yolculuğunu lüks ikinci el ayakkabı satışıyla büyütüyor ve güçlendiriyor. Beymen'in sürdürülebilir modadaki öncü girişimi Beymen Reborn, lüks ikinci el çanta ve ayakkabılarını döngüsel moda ile buluşturmak isteyen Beymen müşterilerinin ürünlerini Beymen.com'un yanı sıra Beymen Zorlu Center'da kurulan yepyeni alanı ile ilk kez fiziksel mağaza satışına da taşıyor.

Beymen Reborn'un Lüks İkinci El Yolculuğu Ayakkabı ile Büyüyor

Türkiye’nin lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, sürdürülebilir modadaki öncü girişimi Beymen Reborn ile değerli tasarımların yeniden hayat bulmalarını sağlarken, müşterilerine güvenle lüks ikinci el alışveriş yapma imkanı sunuyor. 

 

Dünyaya Sözümüz Var” diyerek başlattığı Beymen Promise çatısı altında, sürdürülebilirlik yolculuğunu kararlı ve güçlü adımlarla ilerleten Beymen, lüks ikinci el satış platformu Beymen Reborn ile üstün kalitesi ve zamansızlığıyla öne çıkan lüks tasarımların daha uzun süre kullanımda kalmaları için alan açarak döngüsel modaya liderlik etmeyi hedefliyor.

 

Beymen müşterilerinin az kullandıkları veya hiç kullanmadıkları lüks çantalarını satışa sunarak yeniden hayat bulmalarını sağlamasıyla döngüsel moda yolculuğuna başlayan Beymen Reborn, gördüğü yoğun ilgi üzerine şimdi lüks ikinci el ayakkabı seçkisiyle zenginleşiyor. Dünyaca ünlü markalara ait ikonik ayakkabıların yer aldığı Beymen Reborn seçkisi, davet ve özel etkinliklerde tercih edilebilecek şık ve zarif tasarımlardan, koleksiyonu yapılan sınırlı üretim sneaker’lara uzanan lüks ikinci el ayakkabı modelleriyle Beymen.com’un yanı sıra Beymen Zorlu Center’da da satışa sunuluyor. 

 

Beymen’in sürdürülebilir modadaki öncü girişimi Beymen Reborn’un bir yıl gibi kısa bir sürede güvenilir bir lüks ikinci el satış platformu olarak konumunu güçlendirdiğini belirten Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, şöyle devam etti: “Modada sürdürülebilirlik kavramı; tasarımdan üretime, alışveriş alışkanlıklarımızdan kıyafet ve aksesuarlarımızın kullanım sürelerine ve geri dönüşümlerine uzanan birçok alanı kapsıyor. Beymen Reborn, kaliteli malzemelere, ince işçiliğe, fark yaratan tasarım anlayışına önem veren modaseverlerin yakından takip ettiği, güvenilir bir satış platformu olarak ülkemizde 

 

 

döngüsel modaya öncülük ediyor. Beymen Reborn, yüksek kaliteli moda ürünlerinin yaşam döngüsünü uzatırken, bu sayede kullanım başına maliyetlerini düşürerek karbon ayak izlerini azaltmayı da hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Beymen Reborn ile ikonik çantaları yeni sahipleri ile buluşturmaya başladık. Reborn’un bir yıl gibi kısa sürede gördüğü ilgi, döngüsel modadaki çalışmalarımızı da hızlandırdı ve lüks ikinci el ayakkabıları da Beymen Reborn’a dahil ettik. Ayrıca Beymen Zorlu Center’da ilk kez fiziksel mağazamızın içerisinde satışa da başladık. Hep vurguladığım gibi zamansız ve uzun ömürlü ürünler olarak nitelendirdiğimiz lüks ürünler, sürdürülebilir moda hareketi içinde çok önemli bir yer kaplıyor. Lüks ikinci el çantanın ardından ayakkabıyla Beymen Reborn’u daha da güçlendiriyor, sürdürülebilir modaya verdiğimiz önemi vurguluyoruz. Beymen Repair ve Beymen Recycle adımlarımıza ilişkin çalışmalarımız da devam ediyor. Beymen Promise çatısı altında yürüttüğümüz sürdürülebilirlik yolculuğumuz somut, şeffaf ve kararlı adımlarla her geçen gün daha da güçleniyor. Sürdürülebilir modadaki öncü girişimimiz Beymen Reborn da bu alandaki güçlü duruşumuzun en iyi göstergelerinden birini oluşturuyor.”

 

Beymen Reborn’da Satış İçin Başvurular Online Yapılıyor

Az kullandıkları ya da hiç kullanmadıkları lüks çanta ve ayakkabılarını Beymen Reborn’da satışa sunmak isteyen Beymen müşterileri, Beymen.com’daki Beymen Reborn sayfasından 4 kolay adımda online başvuru yapılabiliyor. Beymen Reborn’da satışa sunulan lüks ikinci el ayakkabı ve çantalardan elde edilen gelir, “bağış” opsiyonu seçilerek herhangi bir hizmet komisyonu kesintisine uğramadan, Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA’ya bağışlanabiliyor. 

 

Beymen Reborn’da Lüks İkinci El Çanta Satışı Büyüyerek Devam Ediyor

Mayıs 2023’te 82 marka ile lüks ikinci el çanta satışına başlayan Beymen Reborn, kısa sürede seçkin markaları da kapsayacak şekilde genişleyerek yüzlerce markaya ulaştı. 

 

Geçtiğimiz yıldan bu yana yalnızca Beymen.com üzerinden satış yapan Beymen Reborn, Beymen Zorlu Center’daki yepyeni alanı ilk kez fiziksel mağaza satışına da başlıyor. 

 

Beymen Reborn’da satışa sunulmak istenen, ön başvurusu onaylanan tasarımlarkargo ile Beymen’e ücretsiz olarak gönderilebiliyor ya da seçili Beymen’lerin Mağazadan Teslim noktalarına bırakılabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR