Dolar $
32.88
%0.11 0.03
Euro €
35.2
%-0.14 -0.05
Sterlin £
41.59
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
4019.51
%0.43 17.06
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazartesi 24 Haziran 2024 14:00

BEYLİKDÜZÜ'NDE 4 BİN AİLEYE KURBAN BAĞIŞLARI ULAŞTIRILDI

Beylikdüzü'nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek vatandaşlara ulaştırıldı.

Beylikdüzü'nde 4 bin aileye kurban bağışları ulaştırıldı

Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek vatandaşlara ulaştırıldı. Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etlerin, vatandaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşması için soğutuculu araçlar ve uzman ekiplerle birlikte dağıtım gerçekleştirildi.

Belediyenin katkılarıyla yürütülen dağıtımda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi’nde belediyenin tüm birimlerinden personellerle bir araya geldi. 4 bin haneye kurban bağışlarını dağıtmak üzere yola çıkan ekipler aynı zamanda paketlerin hazırlık aşamasında da yer aldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kurban bağışlarını paketler halinde dört bin aileye ulaştıracağız. Öncelikle güvenip bağışlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne yapan bütün hayırseverlerimize ve bugün kurban bağışlarımızı komşularımızla buluşturacak her bir mesai arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde başlatmış olduğumuz dayanışma köprülerini daha da güçlendirerek devam ettiriyoruz. Beylikdüzü paylaşmanın, dayanışmanın adresi olmaya devam edecek” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR