SON DAKİKA
KİTAPLAR ARASINDA Perşembe 19 Eylül 2024 11:27

BEYAZ YAKA SENDİKASI

Yazar: Selcan Süter Destek Yayınları

Beyaz Yaka Sendikası

Selcan Süter, 19 yıllık kurumsal hayat deneyimini mizahi bir dille kaleme aldığı "Beyaz Yaka Sendikası" kitabıyla iş dünyasındaki beyaz yakalıların gündelik hayatına ve karşılaştıkları zorluklara ışık tutuyor. Kitap, iş hayatının klişelerini, beyaz yakalıların varoluş mücadelesini ve kurumsal dünyanın görünmeyen yanlarını gözler önüne seriyor.

İş dünyasında geçen yılların verdiği tecrübeyle Süter, okurları "Beyaz Yaka Sendikası" kitabında iş yaşamına dair mizahi, trajikomik ve düşündürücü gözlemlerle buluşturuyor. Covid-19 sonrası değişen çalışma koşulları, mobbing, iletişim sorunları, performans görüşmeleri ve daha fazlası kitapta cesurca ele alınıyor

"Beyaz Yaka Sendikası", iş hayatında kendi tecrübelerinizle yüzleşeceğiniz, beyaz yakalı olmanın trajikomik yanlarını keşfedeceğiniz bir başucu kitabı. Okurken hem gülecek hem de iş hayatının klişelerini sorgulayacaksınız. 

“Beyaz Yaka Sendikası”, sadece iş dünyasında var olma mücadelesi veren profesyoneller için değil, aynı zamanda kariyer yolculuğuna yeni başlamış gençler ve bu zorlu yolda rehber arayan herkes için tasarlanmış bir kılavuz niteliği taşıyor.

Sürecin içinden geçmiş tecrübeli profesyoneller kadar, iş hayatına yeni adım atan gençler için de paha biçilmez bir kaynak olan “Beyaz Yaka Sendikası,” iş dünyasında başarıya ulaşmak isteyen herkes için eğlenceli bir yol haritası çiziyor. Performans değerlendirmelerinden algı yönetimine, iş dünyasında karşılaşılan mental zorluklardan bu zorluklarla başa çıkma stratejilerine kadar birçok kritik konu, kitapta detaylı bir şekilde ele alınıyor. “Beyaz Yaka Sendikası,” okuyucularını hem eğlendirip hem de motive eden içerikleriyle, kariyer yolculuğunda yalnızca bir rehber değil, aynı zamanda ilham veren bir dost olmayı hedefliyor.