SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
İnşaat ve emlak Cumartesi 26 Ekim 2024 14:07

BEYAZ GROUP ATHYRA MALİKANELERİ'Nİ TESLİM ETTİ

Beyaz Group İnşaat, Büyükçekmece'de inşa ettiği lüks villa projesi Athyra Malikaneleri'nin teslimlerine başlamış bulunuyor.

Beyaz Group Athyra  Malikaneleri'ni teslim etti

Dokuz adet lüks villadan oluşan proje, toplam 75 milyon TL yatırımla hayata geçirildi. Beyaz Group, eş zamanlı olarak yürüttüğü projeleriyle inşaat sektöründe güvenilir bir marka olma yolunda ilerliyor.

Beyaz Group İnşaat Eş Başkanı Samet Beyaz, şirketin inşaat süreçlerine ve hedeflerine dair yaptığı açıklamada, güvenli yapı inşa etmenin öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. “Her mekan bir yaşam biçimini yansıtır. Bizler de bireylerin özel zevklerine yönlenen bir yaklaşımla çalışmalarımızı yürütüyoruz” diyen Beyaz, konut alımında güvenli ve uzun ömürlü malzemeler kullanmanın önemine dikkat çekti.

Athyra Malikaneleri, 3.500 m² alan üzerinde kurulu olup, büyüklükleri 390 ila 480 metrekare arasında değişen 5+2, 6+2 ve 7+1 villa tiplerinden oluşuyor. Her villanın kendine özel havuzu ve yüksek inşaat kalitesi ile dikkat çektiğini belirten Beyaz, geniş peyzaj alanları ve sosyal donatıların projede ön planda olduğunu ekledi.

Beyaz Group İnşaat, bugüne kadar toplam 17 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek, 730 daire ve 56 ticari alan tamamladıklarını ifade etti. Bu projelerle birlikte, hem konforlu yaşam alanları yaratmayı hem de çevreyi dönüştürmeyi amaçladıklarını dile getiren Beyaz, “Huzurlu ve doğa ile iç içe bir yaşam sunmayı misyon edindik” diye konuştu.

Şirketin gelecekteki hedefleri arasında üç yeni proje hayata geçirmek yer alıyor. Beyaz Group, müşteri memnuniyetini öncelik haline getirerek, projelerinin arkasında durmayı sürdürüyor. İnşaat sektöründe uzun vadeli hedeflerle ilerleyen Beyaz Group, yerel mimariyi modern çizgilerle harmanlayarak, sağlıklı ve yaşanabilir alanlar yaratmayı amaçlıyor. 

ABONE OL
sabancı detay