Dolar $
32.97
%0.38 0.12
Euro €
35.29
%0.08 0.02
Sterlin £
41.7
%0.11 0.04
Çeyrek Altın
3999.14
%-0.08 -3.06
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 19 Haziran 2024 13:49

BERDAN MARDİNİ: AŞKI MEVSİMİNE GÖRE AYIRAMIYORUM

Berdan Mardini, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Tablacı Alaçatı'da sahne aldı. Misafirler bir yandan mekanın muhteşem lezzetlerini tadarken bir yandan da sanatçının şarkılarıyla çifte bayram yaşamış oldu.

Berdan Mardini: Aşkı mevsimine göre ayıramıyorum

Alaçatı'nın gözdesi Tablacı Alaçatı'da unutulmaz dakikalar yaşatan Mardini, hareketli eserleriyle hayranlarını bir dakika oturtmadı. Dilara Talay'la ayrılan sanatçı, "Yaz aşkı olur mu?" sorusuna, "Aşkı mevsime göre ayıramıyorum. Aşk her zaman aşktır. Şu an hayatımda kimse yok. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem" yanıtını verdi.

'Emekli olmayacağım ama...'
Performansıyla hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan sanatçı, "Uzun seneler sonra Alaçatı'ya geldim. Burası harika mekan... Buradan hemen İstanbul'a geçeceğim. Orada çocuklarımı alıp Kıbrıs'a gideceğim. Orada da sahnem var. İki gün Kıbrıs'ta kaldıktan sonra İstanbul'daki sahnem için döneceğim. Çok çalışıyorum. Kozmetik firmam var" dedi. Beş yıl sonra bu kadar yoğun tempoyla çalışmayacağını belirten Mardini, "Emekli olmayacağım ama bu kadar tempolu çalışmayacağım" diye konuştu. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR