Dolar $
33.55
%-0.1 -0.03
Euro €
36.68
%0.09 0.03
Sterlin £
42.85
%-0.01 -0
Çeyrek Altın
4279.72
%-0.28 -11.78
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 09 Ağustos 2024 02:19

BENZERSİZ BİR YAŞAMA BAŞLAYIN

İstanbul'un deniz semti Büyükyalı'da yüzde 0 faiz, 12 ay vade ile her hayat tarzına uygun, benzersiz mimari yapısıyla bir yaşam fırsatı sunuyor.

Benzersiz Bir Yaşama Başlayın

Panoramik deniz manzarası ve yemyeşil geniş peyzaj bahçeleriyle huzurlu bir yaşam imkânı sunan Büyükyalı; pazar yeri, meydanı, çarşıları ve sosyal aktiviteleriyle sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Büyükyalı’da Fendi Casa imzası ile tasarlanan Fendi Blok, Avrupa’nın iç mimari ödülünü kazanan müstakil yaşamın en güzel hali Loft ve sınırlı sayıda kalan daireler ile herkese uygun yaşam alanları bulunuyor.

Tarihin İçinde İstanbul’u Yaşayın!

Deniz semti Büyükyalı’nın içinde bulunan Fişekhane, dünya standartlarında yapılan restorasyonu ile şehre hem modern hem de tarihi bir atmosfer kazandırıyor. 'Kahverengi tabela' sahibi olarak, İstanbul'un tarihi ve gezilecek yerler listesine girmeyi başaran Fişekhane, sakinlerine geçmişin izlerini çağdaş bir ortamda yaşama fırsatı sunuyor.

İstanbul’un en kıymetli projelerinden olan ve kara, deniz, raylı sistem gibi tüm ulaşım akslarının merkezinde bulunan Büyükyalı’da; kültür sanattan gastronomiye, alışverişten eğitime kadar her ihtiyacın yürüme mesafesinde olduğu bu projede ev sahibi olmak için sınırlı sayıda stok ile yılın fırsatı sunuluyor.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250