SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 07 Eylül 2024 08:59

BENETTON'DAN ŞIK OKUL KOLEKSİYONU

Eylül ayında çocukların okula dönüş heyecanına eşlik eden United Colors of Benetton, yeni koleksiyonuyla hem şıklığı hem de konforu bir arada sunuyor.

Benetton'dan şık okul koleksiyonu

Bu yıl, Benetton’un okul koleksiyonu, küçükler için stil ve rahatlığı birleştirirken, gençler için de özgün ve modern seçenekler sunuyor.

Okul dönemi, sadece yeni okul malzemeleriyle değil, aynı zamanda çocukların yeni kıyafetleriyle de başlıyor. Benetton’un koleksiyonu, üniversite tarzı eşofmanlar, kapüşonlular, kareli yelekler ve sevimli detaylarla dolu yuvarlak yakalı bluzlarla çocukların rahat hissetmesini sağlıyor.

Benetton, büyüyen çocuklar için Ivy League görünümünü kalp ve ekose desenleriyle, sportif eşofman pantolonlarını ise renk bloklarıyla harmanlıyor. Vintage spor ayakkabılar ise şık ve rahat görünümü tamamlıyor.

United Colors of Benetton, çocukların özgürce ifade edebileceği ve kendilerini bulma yolculuklarına çıkabileceği bir moda sunuyor. Koleksiyon, şıklık ve rahatlık arasında mükemmel dengeyi kurarak, her çocuğun tarzını bulmasına olanak tanıyor.

Benetton Grup, dünya genelinde 5.000’den fazla mağazasıyla tanınmış bir markadır. Çevreye ve insan onuruna saygılı, esnek ve küresel bir yapıya sahip olan grup, renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla güçlü bir kimlik sergiler.

Türkiye’de 1985’ten beri faaliyet gösteren Benetton, 55 mağazasıyla sektördeki yerini koruyor. Doğal hammaddelerle üretim yapan marka, sürdürülebilirlik projeleriyle de öncülük etmektedir.