SON DAKİKA
SAĞLIK Cumartesi 05 Ekim 2024 02:54

BEE&YOU'NUN YENİ ÜRÜNÜ PHENOLİX TANITILDI

BEE&YOU, yepyeni ürün serisi PhenoliX'i tanıttı. Feriye'de gerçekleşen lansman etkinliğinde, 200'den fazla doktor, eczacı, sağlık profesyoneli ve akademisyen bir araya geldi. Değerli bilim insanları ve uzmanların da katılım sağladığı bu etkinlikte yeni seri ve ürünleri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Bee&You'nun yeni ürünü Phenolix tanıtıldı

Bu özel gecenin moderatörlüğünü Prof. Dr. Ateş Kara üstlenirken, Prof. Dr. Cemal Cingi ve BEE&YOU’nun kurucusu ve genel müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı da konuşmacı olarak yer aldı. Prof. Dr. Cemal Cingi, ürünlerin klinik çalışmalardaki etkilerine değindi ve literatürdeki hayranlık uyandırıcı sonuçlara vurgu yaptı. Alerjik rinite karşı etkisi 10.000 hastada kanıtlanan Rhinapi burun spreyi gecenin yıldız ürünlerinden biri oldu.

Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı ise markanın kuruluş hikayesini ve hedeflerini, arılardan gelen doğal mucizelerle ve özenle geliştirilen PhenoliX serisinin içeriklerini, çok değerli katılımcılar ile paylaştı.

"Kovandan Sofraya" İzlenebilir Ürünler

BEE&YOU, kuruluşundan bu yana arı ürünleri alanındaki uzmanlığı ile sağlıklı, güvenilir ve doğal ürünler geliştiriyor. Yeni teknoloji ve ürünlerle sektöre katkı sağlamayı, Türkiye'de arıcılık ürünlerinin kalitesini uluslararası düzeyde kabul ettirmeyi misyon edinen marka, PhenoliX serisi ile bu vizyonuna ne kadar sadık olduğunu bir kez daha gösterdi.

PhenoliX Serisi Neler Sunuyor?

Yeni seride yer alan ürünler arasında:

• PhenoliX 30 ve 60 Propolis Damla: %15 ve %30 oranında saf propolis içeren PhenoliX 30 ve 60, uzman bir ekip tarafından uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile işlenmekte; propolisin içerisinde yer alan besin öğeleri korunarak sizlere ulaştırılmaktadır. 

• Ham Ballı Mentollü Propolis Boğaz Spreyi: Ham bal, mentol ve saf Anadolu propolisi içeren bu sprey, özellikle kış aylarında ferah bir nefes için mükemmel bir seçenek!

• Çocuklar için Karamürverli Propolis Boğaz Spreyi: Saf Anadolu propolisi, karamürver, C vitamini ve ham bal ile tatlandırılmış bu çilek aromalı sprey, çocukların severek kullanacağı doğal bir çözüm sunuyor.

• Rhinapi Burun Spreyi: Saf Anadolu propolisi, deiyonize su, gliserin, okaliptüs yağı ve sodyum klorür içeren Rhinapi burun spreyi; sinüzit, nezle, soğuk algınlığı ve alerjik rinit tedavisine destek sağlamak amacıyla kullanılıyor. Ayrıca, sağlık bakanlığı tıbbi cihaz onaylı!

• Phenolix-S Propolisli Şurup: Vişne suyu, saf Anadolu propolisi, ham bal ve C vitamini içeriğiyle Phenolix-S hem lezzet hem şifa dolu!

PhenoliX serisi ürünleri, arılardan gelen mucizelerle geliştirilmiş doğal formülleriyle artık tüm eczanelerde ve www.beeandyou.tr adresinde yer alıyor.