Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 16 Haziran 2024 11:01

BAYRAM TATİLİNİN TADINI LEGOLAND DISCOVERY CENTRE'DA ÇIKARIN

Bayram tatili boyunca Legoland® Discovery Centre'da eğlence hız kesmeden devam ediyor! LEGO® Dreamzzz etkinliği ile çocuklar keşif dolu maceralara adım atıyor ve tatilin tadını doyasıya çıkarıyorlar. LEGO® hayranları için unutulmaz bir deneyim sunan merkez, tatilin keyfini çıkarmak isteyen herkesi bekliyor.

Bayram tatilinin tadını Legoland Dıscovery Centre'da çıkarın

Bayram tatili boyunca Legoland® Discovery Centre'da eğlence hız kesmeden devam ediyor! LEGO® Dreamzzz etkinliği ile çocuklar keşif dolu maceralara adım atıyor ve tatilin tadını doyasıya çıkarıyorlar. LEGO®  hayranları için unutulmaz bir deneyim sunan merkez, tatilin keyfini çıkarmak isteyen herkesi bekliyor.

Türkiye’nin en prestijli eğlence merkezlerinden Legoland® Discovery Centre, bayram tatili boyunca çocukları unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak tanıyan merkez, bu kez LEGO® Dreamzzz etkinliği ile eğlenceyi maceraya dönüştürüyor.

Çocukların hayal dünyasının sınırlarını zorlayacak LEGO® Dreamzzz etkinliği, onların Legoland® Discovery Centre'ın sihirli evreninde kaybolmalarını sağlayacak.

Lego® parçalarıyla kendi düşledikleri evrenleri inşa eden çocuklar, aynı zamanda öğrenme ve keşfetme deneyimini de yaşayacaklar. Her yaş grubundan çocuğa hitap eden etkinlikler sayesinde, bayram tatili boyunca aileler de unutulmaz anılar biriktirecekler.

Eğlenceli aktivitelerle dolu bir serüven

Birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu LEGO® Dreamzzz etkinliği, bayram tatili boyunca 12:00 – 17:00 saatleri aralığında gerçekleşecek. Bu özel etkinlikte çocuklar, Mr. Oz’un direktifleriyle Never Cadısı’nı durdurmak için Minilanddeki gizli bulutlar içindeki harfleri bulacak ve gizli kodu kıracaklar.

Öğlen boyu sürecek etkinlikte çocuklar, hayallerini ve rüyalarını Never Cadısı'ndan korumak için hayvanlarını ve araçlarını inşa edip kendilerine özgü tasarımlar hazırlayacaklar. Ayrıca kendi hatıra koruyucularını 3 dakika içinde tamamlamaya çalışıp, zamanla yarışacaklar.

Çocukları LEGOLAND® Discovery Centreda bekleyen sürpriz etkinlikler yalnız bunlarla sınırlı olmayacak. Etkinlik sırasında Mateoyu bulup ona uyurgezer yürüyüşünü gösterecek çocuklar, Z-Blob Rescue Rush 4D filmini de ilk kez izleme imkanına sahip olacaklar ve Bingo Rüya Takımı’nın parçası olup yarışacaklar.

Tüm bu aşamaları başarıyla tamamlayan her çocuk, Legoland® Discovery Centre'ın ajanı olma gururunu yaşayacak ve Gece Ajanı ID kartının sahibi olacaklar. Sürprizlerle dolu LEGO® dünyasının keşfedileceği bu etkinlik, bayram tatilini unutulmaz kılacak.

Sizler de Legoland® Discovery Centre'ın gizemli dünyasında sunulan fırsatları kaçırmayın! Eğlencenin tadını çıkarırken aynı zamanda ortak bilet avantajıyla SeaLife Cocomelon etkinliği için de yerinizi şimdiden ayırtın ve bu bayram, ailece unutulmaz anılar biriktirme fırsatını yakalayın!

Merlin Entertainments Hakkında:

Merlin Entertainments, İngiltere, ABD, Batı Avrupa, Çin ve Asya Pasifikte bulunan tema parkları, şehir merkezlerindeki cazibe noktaları ve LEGOLAND® Resorts gibi çeşitli markalaşmış eğlence destinasyonlarını içeren portföyüyle dünya çapında bir konumda. Merlin, her ziyaretçiye neşe ve bağ kurmayı teşvik eden deneyimler yaratma misyonuna adanmış durumda ve 23 ülkede 140tan fazla tesiste yılda 62 milyonun üzerinde misafiri ağırlıyor. Dünya çapında tanınmış eğlence markalarını hayata geçirme konusunda uzman olan Merlin, LEGO® Group, Sony Pictures Entertainment, Peppa Pig, DreamWorks ve Ferrari gibi işbirlikleriyle de misafirleri keyifli gezintilere ve eğlendirici öğrenme deneyimlerine daldıkları destinasyonlar yaratıyor.

Daha fazla bilgi için: www.merlinentertainments.biz

 

 

ABONE OL