Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 16 Haziran 2024 08:23

BAYRAM KEYFİ TV+'TA!

Türkiye'nin süper içerik platformu TV+, 9 günlük bayram tatilinde ekran tutkunlarını seyir bayramı yaşatacak seçeneklerle buluşturuyor.

Bayram Keyfi TV+'ta!

Her yaşa ve zevke hitap eden dizi, film, belgesel, animasyon ve spor yayınları seçenekleriyle yoğun ilgi gören Türkiye’nin süper içerik platformu TV+, 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinde film tutkusunu yaşatmak isteyenlere özel yepyeni içerikler sunuyor.

 

Bayramda keyifli yapımlar TV+ seyircisiyle buluşuyor

Türkiye bayramı heyecanla karşılarken, TV+ Oscar ödüllü Holdovers ve Io Capitano’nun yanı sıra  Pig, The Final Portrait, Snowden ve Snitch’i ekranlara taşıyor.

 

Nicholas Cage’in efsanevi oyunculuğuyla sıra dışı bir film deneyimi sunan Pig, bir yer mantarı toplayıcısının hikayesini anlatıyor. Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un can dostu olan ve ona yiyecek aramasında yardım eden domuz kaçırılır. Bu nedenle Rob, Portland'da bıraktığı geçmişiyle yeniden karşılaşmak ve yüzleşmek zorundadır.

 

Biyografi sevenlere müjde: Ressam Alberto Giacometti’nin hikayesine hazır mısınız?

Çok sayıda Oscar adaylığı ve akademi ödülü bulunan Geoffrey Rush’ın başrolünü üstlendiği The Final Portrait, sıra dışı bir film deneyimi sunuyor.  Stanley Tucci’nin yazıp yönettiği The Final Portrait, İsviçreli ressam Alberto Giacometti’nin, Amerikalı yazar James Lord’un portresini çizme sürecini ekranlara taşıyor.

 

Bu filmleri henüz izlemediyseniz tatil fırsatını kaçırmayın!

Haziran ayında TV+’ın geniş seçkisine 2 Oscar’lı film de dahil oldu. Bu yıl 5 dalda Oscar’a aday gösterilerek yılın en çok konuşulan filmlerinden olan ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllü“Holdovers” ve Oscar’da “Yabancı Dilde En İyi Film” adaylığı bulunan, mültecilik konusunu etkileyici bir şekilde ele alan "Io Capitano’’ sinemalardaki gösterimlerinin ardından ilk kez ve sadece TV+ ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 

Otomobil yarışlarını veya Formula 1 dünyasını Avusturyalı F1 yarışcısı Niki Lauda ve İngiliz rakibi James Hunt arasındaki dillere destan rekabet üzerinden izleyiciye soluksuz aktaran Rush filmi de tatil süresinde izlenmesi gereken filmlerin başında geliyor. Film severleri 1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışına götüren Rush, iki yarışçı arasındaki rekabeti konu ediyor. 

Muhbirlik hikâyesini konu edinen Snitch ise aksiyon severlere soluksuz bir macera yaşatacak. İnşaat işiyle uğraşan bir baba, oğlunun uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklandığı haberiyle şoka uğrar. Oğlunu hapisten kurtarmak için her yolu denemeye hazır olan baba, savcıyla gizli bir anlaşma yapar. Bölgede uyuşturucu ticareti yapan organizasyonun yakalanmasına yardım ederse oğlu serbest kalacaktır.

 

3 Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone'un yönettiği Snowden ise casus filmlerini sevenlerin kalbine dokunacak. Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'ın, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alan film, Luke Harding'in The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man ve Anatoly Kucherena'nın Time of the Octopus kitaplarına dayanarak çekildi. Filmin çekilme sürecinde yönetmen Oliver Stone, Edward Snowden'ı Moskova'da birkaç kez ziyaret ederek yaşadıklarıyla ilgili birinci ağızdan bilgi alma fırsatı buldu.


ABONE OL