Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36
%-0.02 -0
Sterlin £
42.82
%-0.04 -0.02
Çeyrek Altın
4229.4
%0.7 28.94
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 12 Temmuz 2024 13:00

BAŞKENTLİ EMEKLİLER TANITIM TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Batıkent'te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi'nde üyeleri kahvaltıda bir araya getirdi.

Başkentli emekliler tanıtım toplantısında bir araya geldi

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Emekliler Haftası dolayısıyla Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkentin gelişimine ve kalkınmasına dair önerilerin görüşüldüğü, sorunların belirlenmesi, bilgi ve tecrübelerin genç kuşaklara aktarılmasını amaçlayan, Ankara’da yaşayan 60 yaş ve üzeri emekli vatandaşların oluşturduğu Emekliler Meclisi kuruldu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Emekli Lokallerine, üyeler arasında seçim yapılarak 50 asil ve 50 yedek üye belirlenerek onların arasında yapılacak olan seçimle göreve gelecek 10 kişilik genel kurul üyeleri hizmet vermeye başlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlıların yaşam kalitesini artırarak hizmetlerini sürdüreceklerini dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Yaşlı Hizmetleri ve Şefkat Evleri Şube Müdürü Esin Mızrak hizmet vermeye başlayan Emekliler Meclisi ile ilgili şu bilgileri verdi:

‘‘Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak Emekliler Meclisi, emeklilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulup tartışılması kentin gelişmesine ve kalkınmasına dair önerilerin görüşülüp sorunların belirlenmesi, bilgi ve tecrübelerin paylaşılması ile genç kuşaklara aktarılması için Ankara’da yaşayan 60 yaş üstü vatandaşlarımızdan oluşan ekiple hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Daire Başkanlığımız bünyesinde hizmet veren emekli lokallerimizden oluşan 50 asil 50 yedek üyeden oluşacak şekilde 10 kişilik bir kurul, bu 50 üyeden seçilerek tüm Ankaralılara hizmet verecektir.''

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR