Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.14 0.05
Sterlin £
42.95
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
4242.83
%1.02 42.21
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Perşembe 11 Temmuz 2024 15:00

BAŞKAN VİCDAN: EKİNÖZÜ'NÜN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ

Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.

Başkan Vicdan: Ekinözü'nün gelişimi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz

Belediye Başkanı Harun Vicdan, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde öncelikli olarak ele alınması gereken projeler, altyapı iyileştirmeleri, sosyal hizmetlerin arttırılması ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi konularında hazırlanan raporu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iletti.

Başkan Vicdan, ilçenin hızlı bir şekilde toparlanması ve geleceğe güvenle bakabilmesi adına yürütülen çalışmalara dikkat çekerek, destek taleplerini iletti.

Belediye Başkanı Harun Vicdan, Ekinözü İçmeleri'nin Türkiye'nin en büyük içmecelerinden biri olduğunu vurguladı. Her yaz yaklaşık 100 kişiyi misafir eden Ekinözü İçmeleri'nin, bölge turizmine büyük katkı sağladığını belirten Vicdan, "Depremin yaralarının bir an önce sarılması ve vatandaşlarımızın yeniden Ekinözü İçmeleri‘ne gelmelerini sağlamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Ekinözü Belediyesi olarak, vatandaşların refahı ve huzuru için çalışmaları aralıksız sürdürüleceğini ve bu tür temaslar ile ilçenin ihtiyaçlarını üst düzeyde dile getirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Vicdan, ''Ekinözü'nün her alanda gelişimi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.'' dedi.

Görüşme sırasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından Ekinözü ilçesinin yaralarının sarılması için gereken tüm desteğin sağlanacağını belirtti.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR