Dolar $
33.12
%-0.12 -0.04
Euro €
35.82
%-0.17 -0.06
Sterlin £
42.31
%-0.87 -0.37
Çeyrek Altın
4235
%-0.79 -33.24
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Perşembe 01 Ağustos 2024 15:00

BAŞKAN TUGAY: AMACIMIZ İZMİR'İ PLANLI ŞEKİLDE KALKINDIRMAK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantılarına Gaziemir ile devam etti.

Başkan Tugay: Amacımız İzmir'i planlı şekilde kalkındırmak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını yerinde belirlemek ve çözümleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Gaziemir ile devam etti.

Ulaşımdan altyapıya, ilaçlamadan yol çalışmalarına kadar pek çok başlıkta hizmet ve projelerin ele alındığı toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, gelecek dönemin yol haritasını büyük oranda şekillendirdiklerini aktardı.

Gaziemir Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerin hepsinin çok değerli olduğunu belirten Başkan Tugay, “Dijitalleşme yolunda önemli adımlar atmayı planlıyoruz. Gelecek günlerde yapay zeka ve dijital uygulamaları daha yaygın olarak kullanmayı hedefliyoruz. Kentimizin gelişmesi, yeterince hizmet alması için çalışıyoruz. Amacımız İzmir'i planlı şekilde kalkındırmak. Bunun için de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tüm adımları atıyoruz." dedi.

Başkan Tugay, toplantının ardından ilçede hayata geçirilmesi planlanan bazı projeler için sahada inceleme yaptı.