Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 28 Temmuz 2024 16:01

BAŞKAN ŞAHİN: DRİFT PİSTİ PROJEMİZİ GENÇLERİMİZ VE YARIŞÇILARIMIZ İÇİN HAZIRLADIK

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in seçim döneminde gençlere verdiği "Drift Pisti" sözünün üzerine, Drift Alanı ve Okçuluk Tesisi Projesi'nin çalışmaları başlıyor.

Başkan Şahin: Drift Pisti projemizi gençlerimiz ve yarışçılarımız için hazırladık

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, projeyi yerinde inceledi. Projenin arazi çalışmalarına gelecek günlerde başlanacağının altını çizen Başkan Şahin, gençlerin sokaklar yerine pistlerde eğlenmesi gerektiğini kaydederek, “Gençlerimize verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyoruz. Gençlerimizin büyük özlem duyduğu oto sporları Drift Pisti projemizi gençlerimiz ve yarışçılarımız için hazırladık. Mamak’ta hayatın her alanını sporlarla barışık hale getirmek için yatırımlarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

Bayındır Barajı’nın güneydoğusunda 56 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek Drift Pisti ve Okçuluk Alanı Projesi, drift alanı, okçuluk alanı, sosyal donatı alanları, tribünler, satış alanları, otopark alanları ve rekreasyon alanları ile Mamak’ın ve Ankara’nın cazibe merkezlerinden biri olacak.

Yine proje, araç tanıtım lansmanları, otomobil kulüplerinin buluşmaları, yedek parça aksesuar fuarları, otomobil festivalleri, ileri sürüş teknik eğitimleri, otomobil odaklı alternatif birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak şekilde inşa edilecek. Pist tamamlanınca gençler güvenli bir alanda istedikleri gibi drift yapabilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR