Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.1
%0.25 0.09
Sterlin £
42.9
%0.13 0.05
Çeyrek Altın
4238.34
%0.91 37.77
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 14 Temmuz 2024 16:00

BAŞKAN ÖZER VE İMAMOĞLU, ALEVİ VATANDAŞLARIN MUHARREM LOKMASINA ORTAK OLDU

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kıraç Cemevi'nde Alevi vatandaşların muharrem lokmasına ortak oldu.

Başkan Özer ve İmamoğlu, Alevi vatandaşların muharrem lokmasına ortak oldu

Esenyurt Belediye Başkanı. Özer ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, muharrem orucunun 6'ıncı gününde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nda orucunu cemevini dolduran vatandaşlarla açan Özer ve İmamoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Özer, “Muharrem orucumuzu, Sayın İmamoğlu ve kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte Kıraç Cemevi'nde açtık. Muharrem Ayı'nın birlik ve beraberliğimize güç katmasını, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi.

Programda yaptığı konuşmada canlarla aynı sofrada bulunmaktan ve birlikte dua etmekten onur duyduğunu dile getiren İmamoğlu, “Dünyanın en güzel topraklarında yaşıyoruz. Elbette birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimize çok şeyler borçluyuz. Bu ülkede kardeşçe bir arada yaşamanın hayalini, hep beraber güçlendirmeliyiz. Zalime karşı mazlumun yanında olmak aynı zamanda cesur olmayı gerektirir” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR