Dolar $
32.97
%0.05 0.01
Euro €
35.81
%-0.17 -0.06
Sterlin £
42.39
%-0.34 -0.14
Çeyrek Altın
4148.54
%1.07 43.58
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 26 Temmuz 2024 15:00

BAŞKAN ÖZER, LGS'DE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediyenin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) hazırlık kursunda eğitim alarak üstün başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı.

Başkan Özer, LGS'de başarı gösteren öğrencileri makamında ağırladı

Esenyurt Belediyesi'nin LGS hazırlık kurslarında eğitim alan öğrenciler, sınavlarında üstün başarı göstererek Türkiye’nin prestijli Fen ve Anadolu Liselerini kazandı.

Başarılarını kutlamak için gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Bunlar bizim çocuklarımız, gençlerimiz. Belediyemizden aldıkları eğitimle önemli okulları kazandılar. Yaklaşık 800 tane kursiyerimiz vardı. Bu öğrencilerimizin 167 tanesi Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler Liselerini kazandı. Hem bizi gururlandırdılar hem ailelerini sevindirdiler. Kendilerini ayrı ayrı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Çocukların eğitimine önem verdiklerini söyleyen Başkan Özer, şöyle devam etti:

“Eğitime yatırım yapan, nitelikli eğitim veren ülkeler, dünyanın en demokratik ve ekonomisi en iyi ülkeleri içerisinde yer alıyor. Sadece o bilgileri alıp kullananlar ise yönetilmeye mahkum oluyor. Biz de sadece bilgiyi alıp kullanan değil, yapan olmak istiyoruz. Bunun için de gerekli eğitimi ve felsefi altyapıyı oluşturmak durumundayız.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR