Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.81
%-0.25 -0.09
Sterlin £
42.46
%-0.25 -0.1
Çeyrek Altın
4142.69
%0.93 37.8
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 26 Temmuz 2024 19:00

BAŞKAN ÖZDEMİR, NİLÜFER'İN PARKLARINI İNCELEDİ

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçede yer alan parkları gezdi.

Başkan Özdemir, Nilüfer'in parklarını inceledi

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir, Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş ve belediye çalışanları ile birlikte park ve bahçeleri gezerek, incelemelerde bulundu. Nilüfer’e kazandırılacak yeni parklarla ilgili proje ve çalışmaları yerinde gözlemleyen Başkan Özdemir, yoğun kullanım sonrasında revizyon ihtiyacı bulunan parklardaki eksiklerinin giderilmesi konusunda da gerekli birimlere talimatlar verdi.

Gün boyu süren çalışmaların ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Özdemir, “Nilüfer’de toplam 410 parkımız var. Buralarda neler yapabiliriz, halkımızın daha rahat nasıl kullanmasını sağlayabiliriz diye planlama yapıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan parklarımız var. Yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanlarını daha da güzelleştirmeye çalışacağız. Hızlıca eksikleri tespit ederek, iyileştirmelerimizi yapacağız.” dedi.

Başkan Özdemir, vatandaşların nefes alacağı alanların sayısını artırmak istediklerini vurgulayarak,  “Yeşil alanlarımızın sayısını artırmak için planlamalarımızı yaptık. Park yapılması planlanan alanları tespit ediyoruz. Nilüfer’e yeni park alanları kazandıracağız.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR