Dolar $
33.1
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4255.85
%1.33 55.07
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Yerel Yönetimler Perşembe 11 Temmuz 2024 17:00

BAŞKAN ÇALIK: SORUNLU ALANLARI TEK TEK ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kavaklı Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çalık: Sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturuyoruz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çalışmaların gerçekleştirildiği Kavaklı Mahallesi İbrahim Müteferrika Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çalık, alanda yaptığı incelemenin ardından, proje sorumlularından detaylı bilgi aldı. Yetkililer, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ve kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yaptığı açıklamada asfaltlama işlemlerinin ilçede hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Şehrin ulaşım altyapısını modernize etmek ve komşularımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Asfalt yenileme çalışmaları, bu çabalarımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, şehir içi trafik akışı daha düzenli ve güvenli hale gelecek.” şeklinde konuştu.

Çalışmalar sırasında vatandaşların ve sürücülerin daha dikkatli olmaları ve geçici trafik düzenlemelerine uymaları konusunda uyarılarda da bulunan Başkan Çalık, “Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımızı iyileştiriyor, sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturuyoruz.” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR