Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 28 Haziran 2024 12:00

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN SANATÇILAR SOKAĞI'NA DAVET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sanatseverleri tarihi Kayseri Kalesi içerisinde bulunan Sanatçılar Sokağı'na davet etti.

Başkan Büyükkılıç'tan Sanatçılar Sokağı'na davet

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen, tarihi Kayseri Kalesi’nde vatandaşlar arkeoloji müzesi, konferans salonu, kültür-sanat faaliyetlerinin yapılacağı sosyal alanlar, Sanatçılar Sokağı, sanat galerileri, açık oturma alanları, kafeler ve seyir alanlarından faydalanabiliyor. 

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin her zaman kültürel ve sanatsal açıdan daha da zengin olması için özveriyle çalıştıklarını vurgulayarak, “Kültür, medeniyet, sanat ve tarih yatağı olan şehrimizde Sanatçılar Sokağı’na sanatseverler başta olmak üzere herkesi bekleriz” dedi.

Vatandaşları şehrin vitrinini görmeye davet eden Büyükkılıç, “Deri ürünlerden ebru sanatına, ressamlıktan iğne oyasına, seramik yapımı, tahta üzerine yakma ve daha birçok ürün sanatseverlerimizle burada buluşuyor. Sizi şehrimizin vitrinini görmeye davet ediyorum” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR