Dolar $
32.95
%0.01 0
Euro €
35.45
%0.04 0.01
Sterlin £
41.87
%-0.02 -0.01
Çeyrek Altın
4026.3
%0.01 0.59
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Yerel Yönetimler Pazar 16 Haziran 2024 15:00

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN BÜYÜKŞEHİR KURSLARINA DAVET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, karne günü yaklaşan öğrencilere seslenerek, "Eğitim öğretim yılının sonuna geldik ama kurs merkezlerimiz, spor merkezlerimiz sizlere hizmet için bekliyor." dedi.

Başkan Büyükkılıç'tan büyükşehir kurslarına davet

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tavlusun Mahallesi sakinleri ve öğrenciler ile birlikte Melikgazi Belediyesi Hüseyin-Kadriye Güner Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Öğrencilere seslenen Başkan Büyükkılıç, öğrencileri Büyükşehir Belediyesi kurslarına davet ederek, “Eğitim öğretim yılının sonuna geldik ama kurs merkezlerimiz, spor merkezlerimiz sizlere hizmet için bekliyor. O açıdan hem eğleneceksiniz hem dinleneceksiniz” dedi.

Büyükkılıç, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu güzel ilçemizin eğitimli, başarılı gençlerle donanımlı hale gelmesi bizim olmazsa olmazımız. O açıdan sizleri seviyoruz. Melikgazi Belediye Başkanımız ve hayırseverimiz sizleri çok sevdiği için bu nezih ortamda eğitim, öğretim yapmanızı sağlama yönünde gayretler gösterdiler. Kendilerine minnet duyuyor teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ABONE OL