Dolar $
32.91
%-0.36 -0.11
Euro €
35.81
%-0.4 -0.14
Sterlin £
42.55
%-0.26 -0.11
Çeyrek Altın
4136.18
%-1.14 -46.91
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazar 21 Temmuz 2024 12:00

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, YAMULA PATLICANI'NIN SATIŞ YERLERİNİ İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yemlihalı patlıcan üretici ve satıcılarına yönelik söz verdiği Yamula Patlıcanı satış yerleri yapımına yönelik başlattığı çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, Yamula Patlıcanı'nın satış yerlerini inceledi

Başkan Büyükkılıç, Kayseri-Ankara karayolu üzerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları başlatılan ürün tanıtım ve satış yerlerini ziyaret etti.

Burada incelemelerde bulunan, vatandaşlardan bilgiler alan ve onların temennilerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yamula Patlıcanı’nın üretildiği ve yerinde satışının yapıldığı bölgede, hem üreticileri hem de yol güvenliğini düşünerek Valilik ve Karayolları ile iş birliği halinde, modern ve konforlu, yol güvenliği sağlanmış satış yerleri hazırladıklarını ifade etti.

Projeyi önemli bir proje olarak nitelendiren Büyükkılıç, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Bu güzel ürünümüzü pazarlama mantığı içerisinde tabi yanında diğer bölgeden üretilen ürünleri de ekleyerek, yol kenarında Yamulalı hemşehrilerimiz satış ortamı oluşturmaya çalışıyorlardı. Görsel açıdan yakışmayan ve bizim buradaki kardeşlerimizin bir mağduriyet içerisinde olduğunu da hisseden bir yaklaşım ile bizim önemli projelerimizden biriydi. Yolun kenarında, düzenli, ürünlerini rahatlıkla satabileceği, ihtiyaçlarını giderebileceği, mescidiyle, lavabosuyla. Burada hem genişletme hem de fiziki ortamı iyileştirmek suretiyle vatandaşlarımızın bu beklentisine cevap vereceğiz. 1 hafta 10 gün bir süre içerisinde patlıcanlarımız çıkmış olacak. O şekliyle vatandaşlarımıza bu kaliteli hizmet sunulacak.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR