Dolar $
32.94
%0.07 0.02
Euro €
35.92
%0.08 0.03
Sterlin £
42.65
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
4168.07
%0.29 11.8
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazartesi 22 Temmuz 2024 13:00

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: ŞEKER MAHALLEMİZE HİZMET EDECEK OLAN KÖPRÜMÜZÜ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde yapımı devam eden Şeker TOKİ bölgesine ulaşımı rahatlatacak taşkın kanal üzerine köprü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç: Şeker Mahallemize hizmet edecek olan köprümüzü hayata geçiriyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni yol ve kavşak projelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, kentin yeni yerleşim bölgelerinden Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi Kayseri Şehir Hastanesi çevresinde yol, kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiren büyükşehir belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde Şeker TOKİ bölgesine ulaşımı rahatlatacak bir taşkın kanal üzerine köprü yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Hasdal ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, burada açıklamalarda bulunarak, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin ve esnaflarımızın istekleri bizim için önemli ve anlamlı. O açıdan bu bölgede, Şeker Mahallemize, esnaflarımızın sitelerine ve şehir hastanemizin çevresindeki kooperatiflerimize hizmet edecek olan köprümüzü hayata geçiriyoruz.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR