Dolar $
32.6
%-0.57 -0.18
Euro €
34.98
%-0.61 -0.21
Sterlin £
41.35
%-0.78 -0.32
Çeyrek Altın
3933.44
%0.06 2.21
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Yerel Yönetimler Cumartesi 15 Haziran 2024 10:01

BAŞKAN BOZBEY, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, büyükşehir belediyesi, BUSKİ ve bağlı şirketlerin çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Bozbey, büyükşehir belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurban Bayramı öncesinde büyükşehir belediyesi çalışanlarıyla bayramlaşma töreninde buluştu.

Belediye binası yerleşkesindeki törende bayramların sevincin, kaynaşmanın ve birlikte olmanın en belirgin şekilde hissedildiği zamanlar olduğunu belirten Başkan Bozbey, “Her geçen gün daha da büyüyen ve sorunları artan kentimizin sorunlarının çözümünde her birinizin alın teri ve emeği olacak. Kentlerin çağdaş, modern ve yaşanabilir bir seviyeye gelmesinde belediyeler önemli bir güçtür. Bize layık görülen bu görevde özlenen, kaliteli, adaletli ve eşit yönetim anlayışımızı hep birlikte Bursa’ya getirmiş olacağız." dedi.

Ortaya koyacaları hizmetlerle Bursa'yı daha güçkü bir şekilde geleceğe taşıyacaklarını söyleyen Başkan Bozbey, "Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle esenlik içinde, bereket ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramınız kutlu olsun" diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR