Dolar $
33.07
%-0.02 -0
Euro €
36.1
%-0.34 -0.12
Sterlin £
43.04
%-0.13 -0.05
Çeyrek Altın
4280.13
%-0.44 -18.59
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Perşembe 18 Temmuz 2024 18:00

BAŞKAN AYDIN: BİR TANE AMACIMIZ VAR O DA VATANDAŞIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNABİLMEK

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, belediyenin hizmet kalitesini arttırmak, ilçede yaşayan tüm yurttaşlara refah ve mutluluk sunabilmek adına belediye birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Aydın: Bir tane amacımız var o da vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, çalışmalarına devam ediyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Başkan Aydın, “Hizmet odaklı çalışmaktan başka amacımızın olmadığını hissettirmek açısından bir araya geldik.” dedi. Her ay gerçekleştirilecek toplantıların ilki Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Osmangazi’de yaşayan yurttaşların huzur, mutluluk ve refahını artırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Aydın, “Tüm bunlar hizmetle ve hizmetin kalitesinin arttırılmasıyla olur. Bu hizmeti başkan, başkan yardımcıları, müdürler ve personel yapacak. Bizim belli aralıklarla bu toplantıları gerçekleştirmemiz gerekiyor. 2025 stratejik planında Osmangazi’nin nerelere taşınmasıyla ilgili düşüncelerinizi, eksikleri ve iyileştirilmesi gereken alanları not edecek ve burada sunacak şekilde toplantılar yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Bizim bir tane amacımız var o da vatandaşımıza en güzel, en iyi hizmeti sunabilmek.” diyen Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

“Osmangazi’de yaşayan yurttaşların değişimi gerçekten hissedebilmesini sağlamamız gerekiyor. Buradaki yaşantının hem deprem açısından, hem de trafik, kentsel dönüşüm, çarpık kentleşme gibi diğer tüm faktörler açısından iyileştirilmesi gerekiyor. Hizmet ve liyakat odaklı yaklaşarak, işinde yetkin olan arkadaşlarımız ile yola devam ediyoruz.'' 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR