Dolar $
32.94
%0.08 0.02
Euro €
35.94
%0.08 0.03
Sterlin £
42.67
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
4154.77
%-0.03 -1.34
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazartesi 22 Temmuz 2024 16:00

BAŞKAN ARAS, AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN OKÇULARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Romanya'da düzenlenen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda başarılı olan okçular ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Aras, Avrupa şampiyonu olan okçularla bir araya geldi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası turnuvada başarılı olan okçularla kahvaltıda bir araya geldi. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Antrenörü Ejder Sözen “Bir hayalle başladığımız hikaye buralara kadar geldi. O zamanlar bu günleri hayal edebilir miydim inanın bilmiyorum. 5 sporcumuz ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a verdikleri destekler için çok teşekkür ediyorum. Bu ekibin Türkiye’de bir benzere yoktur.” dedi.

Muğla’nın sporcularıyla bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “Çocuklarımıza hayal edecek ortamlar yaratmamız gerekiyor. Büyükşehirlerde, metropollerde belli gelir grubunun üzerindeki insanlar çocuklarının bu tür yeteneklerini bulmak için büyük paralar harcayıp okçuluk mu yapar, yelkencilik mi yapar ya da başka bir şey olur mu diye onun peşinde yıllarca koşuyor. Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Tüm sporcularımızı kutluyorum. Daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR