Dolar $
33.06
%-0.07 -0.02
Euro €
35.98
%-0.46 -0.16
Sterlin £
42.69
%-0.62 -0.26
Çeyrek Altın
4189.83
%-1.71 -71.88
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 19 Temmuz 2024 16:01

BAŞKAN AKIN: ÖLDÜREN TARAFTA DEĞİL, YAŞATAN TARAFTA YER ALALIM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, sokak hayvanları ile ilgili açıklamasında, ''Sokak hayvanlarımızın yaşam haklarını engelleyen yasa teklifine ben de 'hayır' diyorum. Öldüren tarafta değil, yaşatan tarafta yer alalım." dedi.

Başkan Akın: Öldüren tarafta değil, yaşatan tarafta yer alalım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren; İvrindi Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Ovaköy Sokak Hayvanları Bakımevi, Bandırma, Edremit ve Altıeylül ilçelerinde bulunan Sokak Hayvanları Tedavi Merkezleri’nde sokak hayvanlarına bakım ve tedavileri uzman kadrosuyla gerçekleştiriyor.

Her canlının olduğu gibi sokak hayvanlarının da yaşam hakları olduğunu ve bunun bilinciyle hareket etmekten bir an bile taviz vermeyeceklerini söyleyen Başkan Ahmet Akın “Belediye başkanı olarak sokakta yaşayan can dostlarımıza karşı sorumluluklarımın farkındayım. Onların huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri için doğayla barışık uygulamaları destekliyorum. Sokak hayvanlarımızın yaşam haklarını engelleyen yasa teklifine ben de 'hayır' diyorum. Öldüren tarafta değil, yaşatan tarafta yer alalım.” ifadelerini kullandı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR