Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cuma 15 Aralık 2023 16:45

BARIŞ KARAHASAN, SMARTMESSAGE'DA GLOBAL SATIŞIN BAŞINA GEÇTİ!

Dijital pazarlama teknolojilerinin lider şirketi SmartMessage, Global CSO'su olarak Barış Karahasan'ın ekibe katılmasıyla üst yönetimini güçlendirdi. Karahasan, firmanın rakipsiz ürün, çözüm ve hizmetlerinin global satışı ile SmartMessage'ın dünya genelinde tanınmasına yönelik çalışmaları yönetecek.

Barış Karahasan, SmartMessage'da Global Satışın Başına Geçti!

Pazarlama sektörünün çalışma biçimini değiştiren çözümleriyle alanında lider olan SmartMessage, bir süre önce gerçekleştirdiği üst düzey transfer ile satış gücünü daha da artırdı. Karahasan, SmartMessage ailesinde Global CSO olarak çalışacak ve şirketi dünyanın sayılı bilişim firmaları arasına taşıma çalışmalarına öncülük edecek. 

 

15 yılı aşkın bir süredir bir dizi büyük kurum ve şirkette satış alanında yöneticilik yapan Barış Karahasan, SmartMessage’ın üstün standartlı ürün, çözüm ve hizmetlerinin global pazarda daha etkili bir şekilde tanıtılması konusundaki çalışmaları yönetecek. Karahasan, firmanın dünya çapında tanınan bir oyuncu olması vizyonunun daha etkili bir şekilde hayata geçirilmesine öncülük edecek. SmartMessage’ın global satış ekibi Karahasan’ın yönetiminde uluslararası faaliyetlerini maksimum düzeye çıkaracak. 

 

Barış Karahasan, “SmartMessage, pazarlama dünyasında çalışanların çalışma biçimlerini değişip dönüştüren, onları çok daha verimli kılan çözümleriyle tanınan bir firma. Dijital pazarlama konusunda yeni dünyanın kapılarını açan ürün, çözüm ve hizmetleri son derece yaratıcı ve işlevsel özelliklere sahip. Satış ekibimiz firmamızın bu özelliklerini tüm dünyaya tanıtmak, global vizyonumuzu geniş coğrafyalara yaymak için daha etkin bir biçimde çalışacak. Firmamız ülkemizde ne kadar tanınıyorsa, global ölçekte de o düzeyde tanınması için en üst düzeyde gayret sarf edeceğiz” dedi. 

 

Tanınmış Firmalarda Başarılı Bir Kariyer

 

Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Karahasan, profesyonel kariyerinde Asseco, VeriPark, Innova, ATOS, Roketsan ve TOBB gibi tanınmış kurum ve şirketlerde 15 yıl boyunca üst düzey yönetici olarak çalıştı. Söz konusu şirket ve kurumlarda satış yönetimi, iş geliştirme, kontrat yönetimi, ihale yönetimi ve danışmanlık konularında yöneticilik yaptı.  


ABONE OL