BARDOT BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL MENÜSÜYLE MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
Türkiye'nin lüks moda ve yaşam stili öncüsü Beymen, gastronomi alanındaki iddiasını Babalar Günü'ne özel bir deneyimle Bardot'ta taçlandırıyor. Beymen Zorlu Center'da yer alan Bardot, rafine atmosferi ve özgün menüsüyle bu anlamlı güne şıklık ve lezzet katıyor.

New York merkezli Roman & Williams tarafından tasarlanan mimarisiyle dikkat çeken Bardot, Türkiye’nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya’nın danışmanlığında hazırlanan menüsüyle Babalar Günü için ayrıcalıklı bir buluşma noktası sunuyor. Beymen’in sofistike yaşam stilini yansıtan Bardot, kozmopolit çizgisi ve zamansız şıklığıyla bu özel günü unutulmaz bir gastronomi deneyimine dönüştürüyor.
Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan menüde; kurutulmuş İspanyol dana eti ve yıllanmış Manchego peyniriyle sunulan Cecina de Leon, avokado, chia tohumu ve sherry sirkesiyle lezzetlenen kuşkonmazlı enginar carpaccio, siyah trüf ve Antep fıstıklı pesto ile zenginleştirilen linguine pesto, patates rösti ve limonlu tereyağı sosu eşliğinde servis edilen ızgara levrek, karamelize soğan ve otlu tereyağıyla tamamlanan steak frites gibi seçkin tatlar yer alıyor. Finalde ise nar çiçeği hibisküs sosu, mascarpone mousse ve kaymaklı dondurmayla sunulan çikolatalı mousse, bu özel günü tatlı bir anıya dönüştürüyor.
İstanbul’un dinamizmini uluslararası standartlardaki mutfağıyla buluşturan Bardot, Babalar Günü’nde şehirde unutulmaz bir kutlama yapmak isteyenleri bekliyor.