Dolar $
34.08
%-0.01 -0
Euro €
37.73
%0.15 0.05
Sterlin £
44.73
%-0.09 -0.04
Çeyrek Altın
4466.89
%-0.32 -14.2
SON DAKİKA
Haber Merkezi | EKONOMİ Pazartesi 10 Haziran 2024 16:24

BARBOUR COFFEE LONDON İLK 10 YATIRIMCIDAN FRANCHİSE ALMAYACAK

En karlı yatırım | ilk 10 yatırımcıdan franchise almayacak

Barbour Coffee London ilk 10 yatırımcıdan franchise almayacak

Türkiye'nin en kazançlı yatırımları arasında ilk sırada yer alan kahve restoran zinciri içerisinde işletme maliyetlerini rakiplerine oranla daha aşağıya çekmeyi başaran Barbour Coffee London ilk 10 kişiden franchise bedeli almayacağını duyurdu



Gençlerin, yerli va yabancı turistlerin soluklandığı kahve zincirleri, yüksek maliyetlerle mücadele ederken, iş insanı Ali İhsan Demirbilek'in tasarımını yaptığı Barbour Coffee London restoranları yeni konseptiyle dinamik ve hareketli şartlara her an hazır yapısıyla dikkat çekiyor.

Yüksek kira ve personel giderleri ve yatırım maliyetleriyle başa çıkmayı başardıklarını söyleyen iş insanı Ali İhsan Demirbilek "İşletmecinin gözünü korkutan yüksek kira, personel gideri ve enerji maliyetlerini en aza indiren yatırım konseptiyle ortaya çıktık.
Barbour Coffe tam otomatik kahve makinası kullandığı için baristaya astronomik maaş ödemez, herhangi bir kişi 30 çeşit kahveyi tek tuşla üretebilir. Bu sistem sadece personelden yılda 360 bin TL tasarruf yapar' dedi.
Demirbilek, Barbour Coffee zincirinin self servis olduğunu belirterek şu bilgileri verdi;

"Bu sistemde ne garson, ne komi yer alır. Sadece tek görevli masadaki boşları alır ve temizler, Barbour Coffee de tüm ürünler kullan at olduğu için bulaşık, deterjan, ve su giderleri yoktur, işletme acısından son derece ekonomiktir"


Barbour Coffe Neler Satar?

Sisteme girmeye hazırlananların karşısına çok geniş bir seçenekle çıktıklarını belirten Demirbilek, zincir cafelerde tüm kahve çeşitlerinin yanısıra sıcak çikolata, salep, milkshake, frozen, limonata, cola, fanta, ice-tea, soda, meyve suları, pasta, kruvasan ve donut türlerinin olduğunu söyledi.

Çekirdek kahve , filtre kahve , Türk kahvesi gibi ürünlerin de müşterilere sunulduğunu belirten Demirbilek "Genel merkez mağazanın tüm ürünlerinin tedarigini sağlar kahve ve diğer içecekler, personel kıyafetleri, peçeteler, ıslak mendiller ve tüm sarf malzelerini sağlıyoruz. Mimariz çizim desteği, lokasyon seçimi, eğitim desteği sağlıyoruz" dedi. 2024 yılında ilk 10 bayiden franchise bedeli alınmayacağını söyleyen Demirbilek, yıl boyunca tüm şubelere reklam ve sosyal medya destevi vereceklerini söyledi.