Dolar $
32.56
%0.05 0.01
Euro €
35.02
%-0.09 -0.03
Sterlin £
41.33
%-0.04 -0.01
Çeyrek Altın
4026.31
%0.62 24.33
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Eğitim Pazartesi 01 Temmuz 2024 11:30

BAKÜ'DE GENÇLERE YÖNELİK ÖNEMLİ MESAJLAR

Bakü'de Gerçekleşen Hibrit Savaşların Narkotik Yüzü Panelinde Narkotik Madde Kullanımı ve Genç Neslin Bağımlılıkları Üzerine Müzakereler gerçekleştirildi. Bu panele katılmak üzere Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden ve orada çeşitli görüşmeler gerçekleştiren AllserviceKurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz, "Toplumun geleceği gençlerimizdedir. Onları doğru bilgilendirmek, desteklemek ve potansiyellerini açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Bakü'de gençlere yönelik önemli mesajlar

Bakü’de düzenlenen hibrit savaşların narkotik yüzü panelinde, Azerbaycan ve Türkiye’nin genç neslini tehdit eden narkotik madde kullanımı ve bağımlılık konuları ele alındı. AllserviceKurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz, panelde Z kuşağının yönlendirilmesi ve bağımlılıklardan uzaklaştırılması için ilk adımın bu kuşağın ihtiyaçlarının ve yaşam dinamiklerinin doğru tespit edilmesi gerektiğini vurguladı. Akyüz, “Gençlere yönelik yeni projelere öncülük etmeliyiz. Ayrıca kadın istihdamına da çok önem veriyoruz. Kadınlarınve gençlerin hayatın her alanında güçlenmesi ve bilinçlenmesinin toplum geneline fayda sağlayacağı inancındayız” dedi.

ALLSERVİCE GENÇ VE KADIN İSTİHDAMINA ODAKLANACAK

Allservice, temizlik, catering, teknik bakım, pest kontrol, bahçe bakımı ve yönetim danışmanlığı gibi alanlarda hizmet vermektedir. Ayrıca, kadın istihdamına büyük önem veren şirket, kadın istihdamını artırmayı hedefliyor. Yatırım odaklı bir ajandaya sahip olduklarını ve istihdamı daha da artırmayı hedeflediklerini belirten Ebru Akyüz, ayrıca, şirketin gelecekteki projeleri arasında gençlerin eğitimine yönelik programlar ve bağımlılıkla mücadele kampanyaları da bulunmaktadır.

“GENÇLERİ DOĞRU YÖNLENDİRMEMİZ GEREKİYOR”

Allservice Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akyüz, “Toplumun geleceği gençlerimizdedir. Onları doğru bilgilendirmek, desteklemek ve potansiyellerini açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız. Narkotik madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadelede işbirliği yaparak daha sağlıklı bir gelecek inşa edebiliriz” şeklinde konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR