Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 20 Temmuz 2024 15:00

BAKANLAR BAYRAKTAR, URALOĞLU VE GÖKTAŞ, BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI RESMİ TÖRENİ'NE KATILDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni'ne katıldı.

Bakanlar Bayraktar, Uraloğlu ve Göktaş, Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni'ne katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50'nci Yıl Dönümü nedeniyle gerçekleştirdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyaretine eşlik etti.

Bayraktar, "İlk olarak Lefkoşa Atatürk Anıtı’nı ziyaret ederek çelenk bırakma törenine, ardından 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’ne katıldık. Bu anlamlı günde kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi yad ederek Kıbrıs Türkleri ile birlik ve beraberliğimizi bir kez daha vurguladık" dedi.

Uraloğlu, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin istikbali için Türkiye her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam edecektir. Bir kez daha Kıbrıs Türk halkının Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Göktaş, "Türkiye olarak, dün olduğu gibi bugün de KKTC’nin kazanılmış hakları, soydaşlarımızın huzur ve refahı için her daim Kıbrıs Türkü’nün haklı mücadelesinde yanında olmaya devam edeceğiz" vurgusu yaptı.