Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Eğitim Çarşamba 26 Haziran 2024 13:00

BAKAN TEKİN, EĞİTİM SENDİKALARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim politikaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere eğitim sendikalarının yöneticileriyle bir araya geldi.

Bakan Tekin, eğitim sendikalarıyla bir araya geldi

Bakan Tekin, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla tüm eğitim sendikalarının davet edildiği toplantıya katıldı.

Tekin, "Eğitimi istişare kültürüyle daha iyi noktalara taşıma politikamızı, hepimizin ortak paydası olan evlatlarımızın geleceği ve ülkemizin yarınları için önemli buluyoruz. Bu kapsamda evlatlarımızın daha iyi bir geleceğe eğitim vasıtasıyla adım atması, üstünde mutabakata varmamız gereken değerli bir husustur." dedi.

Çocukların eğitim süreçlerinde sadece öğretmenler, yöneticiler ve velilerin değil; sendikalar, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve diğer tüm eğitim paydaşlarının da önemli bir rol oynadığını belirten Yusuf Tekin, şunları dile getirdi:

"Bu idrakle eğitim sendikalarının başkanları ile dün akşam bir araya geldik. Yeni dönemde atacağımız adımlar, ÖMK ve eğitime dair birçok farklı konuda çeşitli değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Değerli sendika başkanlarımıza katılımlarından ötürü maarif ailesi adına teşekkür ediyorum."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR