Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.11
%0.27 0.09
Sterlin £
42.91
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4242.66
%1.01 42.05
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Savunma Pazar 14 Temmuz 2024 23:00

BAKAN GÜLER: BÜYÜK BİR AZİM VE KARARLILIKLA GÖREVLERİMİZİ İFA ETMEKTEYİZ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bakanlık olarak belirlenen proaktif ve çok yönlü güvenlik politikası çerçevesinde asil milletin güvenliği ve huzuru için büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerini ifa ettiklerini söyledi.

Bakan Güler: Büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerimizi ifa etmekteyiz

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli Savunma Üniversitesindeki 12'nci Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi ile 6'ncı Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni’nde konuştu.

Ülkenin sahip olduğu stratejik konum ile pek çok coğrafyada yaşanan ve güvenliği tehdit eden kritik gelişmelerin daima diri ve uyanık bulunulmasını ayrıca güçlü bir yönetim ve liderliğe sahip olunmasını zorunlu kıldığını söyleyen Bakan Güler, “Bu doğrultuda, Millî Savunma Bakanlığı olarak belirlediğimiz proaktif ve çok yönlü güvenlik politikası çerçevesinde, asil milletimizin güvenliği ve huzuru için büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerimizi ifa etmekteyiz.” dedi.

Bakan Güler, bakanlık olarak belirlenen proaktif ve çok yönlü güvenlik politikası çerçevesinde asil milletin güvenliği ve huzuru için büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerini ifa ettiklerini dile getirdi.

17 kardeş, dost ve müttefik ülkeden gelerek buradan mezun olan 54 misafir askeri personelin de kendi silahlı kuvvetlerinde önemli vazifeler üstleneceklerine, ülkeler arasındaki ilişkileri ve dostluk bağlarını daha da güçlendireceklerine inancının tam olduğunu ifade eden Bakan Güler, şunları söyledi:

“Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kıymetli silah arkadaşlarımı ve ülkemizin gönüllü elçileri olacak misafir askeri personeli en içten dileklerimle kutluyor; üstlenecekleri tüm görevlerde kendilerine başarılar diliyorum. Eğitim ve öğrenimlerinde emeği geçen tüm yönetici, komutan ve akademik personelimize de teşekkür ediyorum.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR