Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Eğitim Perşembe 22 Haziran 2023 02:31

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Bahçeşehir Koleji, pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli ödüllerden Brandverse Awards çatısı altında gerçekleştirilen SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri'nde Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde Altın Ödül ve yılın en dikkat çeken çalışmalarına verilen Kurum İçi İletişim kategorisinde Bronz Ödül'ün sahibi oldu. Beş yıl üst üste altın ödüle layık görülen Bahçeşehir Koleji, dijital alandaki başarısını bir kez daha taçlandırdı.

Bahçeşehir Koleji'ne İki Ödül Birden

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Marketing Türkiye ve Boomsonar iş birliğiyle gerçekleştirilen Brandverse Awards’tan iki ödülle döndü. Brandverse Awards kapsamında gerçekleştirilen ve markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarının değerlendirildiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde Altın Ödül alırken, yılın en dikkat çeken çalışmalarına verilen Kurum İçi İletişim kategorisinde “Yüzümüz Hep O’na Dönük” projesiyle Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

 

Beş yıl üst üste altın ödül duydukları gururu paylaşan Bahçeşehir Koleji Yeni Medya Direktörü Pelin Babakıray, “Yeni dünyanın en önemli iletişim araçlarından birinin sosyal medya olduğunun bilinciyle sosyal platformlarda etkin biçimde yer alıyoruz. Bu platformları öğrencilerimiz, velilerimiz, mezunlarımız ve gelecekteki öğrencilerimizle buluşmak, iletişim kurmak için aktif şekilde kullanıyoruz. Başarılarımızı, yeniliklerimizi de bu platformlar üzerinden duyuruyoruz. Sosyal medyaya özel projeler de geliştiriyoruz. Bunlardan biri de bize bronz ödül kazandıran 24 Kasım Öğretmenler Günü video projemiz “Yüzümüz Hep O’na Dönük” projesi… Öğretmenlerimizin fotoğraflarıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk bir fotoğrafını oluşturduk ve onun izinde yeni nesiller yetiştirmeye devam ettiğimizi vurguladık. Sosyal Medya’da büyük ilgi gören bu projenin hayata geçmesine katkı sunan Halkla İlişkiler ajansımız Excel İletişim’e ve sosyal medya yönetiminde bize yol arkadaşlığı yapan dijital ajansımız Krombera’ya çok teşekkür ediyorum.